25 yasindayim şimdiye kadar zinadan uzak durdum subat8 akşamı arkadaşımin galyaniyla bir hayat kadının evine gittim zaten pişman oldum okulumun bitmesine 3 ay kalmisti okulumda uzadı zaten temasın ertesi günü kulaklarım kizardi havalardandır dedim psikolojik dedim bir tuhaf hissediyodum kendimi 4.günü midem yanmaya başladı sonra bogazimda başladı hemen acile gittim penisilin vurdular doktor hap filan verdi sanırım antibiyotik inanmayacaksınız hayatımda ortapediden başka ilk defa hastaneye o gün gittim hastanenin yolunu bilmiyordum penisilinin ertesi günü omuzlarım yanıyordu bildiğiniz ateş değildi resmen yanıyordu sonra ağzıma geldi yanma sürekli bir yerlerim yanıyordu koltukaltim bel yanları geceleri yana yana uyanıyordum kendimden tiksindim geber git lan dedim kesin hiv oldum diyordum başka bir açıklaması yokdu 14. 18 21 25 vidas yaptırdım dünyada karşılığı 99.98 hiv degildim ama 0.02 ihtimal vardı sürekli hastaneye gidiyordum hemogram biyokimya testleri herşey normaldi doktorlar beni deli sanıyorlardı şikâyetlerim vardı ancak kan testlerim normaldi 53.gün izmire gittim uçkun laba yine negatif çıktı arada olduğum elizalarin sayısını bilmiyorum sürekli doktorların yorumlarına bakiyordum antihive 12 ay diyen doktor hiv pcr rnya 4.hafta kesin diyordu konu kapatabilirsin diyordu elimde sadece leptopum kalmıştı calismiyordum ve ogrenciydim sattım 90.gün pcr yaptirdim saptanamadi negatif geldi 113.gün bursumu alır almaz tekrar hiv duo yaptirdim negatif 120 antihiv negatif bu arada karaciğerimde tahribat vardı 75 gün 115.gün değerlerim normaldi bu arada 81.gün bagiaikligima baktirdim immunoglobulunlere normaldi şuan 130 kusur gün olması lazım dudaklarimin kenarları aidslilerin gibi mantar var bagisikligim düşüyor günden güne bagirsaklarimda mantar olduğuna eminim şuan ise hergun ölmek için Allaha yalvariyorum ha testler negatif diyor ama bendeki bu belirtiler bir viral enfeksyonu andırıyor ve bagisikligim düşüyor o eklem agrilarimi aklıma getirmek istemiyorum bildiğiniz kırılıyor beni ateşe atmışlar yaniyor kemiklerim hakan eğer gerçek kisiyse ve pozitifse bende ilerde pozitif olcam inş negatif kalirim sizde inş negatif alırsınız bu illete kökten çözüm bulunur inş ölmekden hicbir zaman korkmadım ancak ilk defa yaptığım bir hata için bu durumda olmak gercekden insanin zoruna gidiyor nete fazla giremiyorum takip edemiyorum bu ara fazla hepiniz Allaha emanet olun sağlıcakla kalın

Cevap ( 3 )

  1. @Hivvvv dostum gerçekten yaşadıklarına üzüldüm. Umuyorumki en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Belirtiler korkunç ,ama mutlaka mantıklı bir açıklaması olmalı. Bağışıklığını bu denli düşüren psikolojinin ötesinde birşey olmalı ancak emin olduğum bişey varsa hiv pozitif olmadığındır. Hikayeni tamamiyle okudum. O kadat teste mutlaka çıkardı . Bu saatten sonra imkânı yok yani. sende hiv çıksın söz veriyorum senden kan alıp kendime enjekte edicem . O derece yani. Yeme içme durumun nasıl psikolojin nasıl biraz bahseder misin . Gerçekten çok üzüldüm şu yaşadıklarına.

  2. hhakan
    7 yıl önce

    bak kardeşim hakan demissin öncelikle gecmiş olsun diyorum sana allah yardımcın olsun ama negatifini almıssınn içini bi rahatlat ve söyle bi derin nefes al balkona cık sükürler olsun hıv değilim de ama illaki hıv olacaksın diye bir kaide yok bir suru hastalık var cinsel yolla bulasan hepsine baktır bi vurus varsa zaten cıkar . evet bende bi hata yaptım ilk defa censel bi deneyim yasadım yasamaz olaydım diyorum kendi kendime kahrediyorum kendimi ama zamanında gei saramıyoruz malesef . neseli mutlu calıskan zeki hakan gitti ve mal gibi bi hakan geldi yerine ama sen negatifi almıssın olsa emin ol cıkardı sende hıv felan yok kardeşim bunu bil.

  3. @hakann merhaba. Wb testinin sonucu çıktı mı ?

Cevap yazmak için yapınız.