Arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır dizlerimde uyuşma ve ağrı var. Bu hiv belirtisi olabilir mi ? yabancı bir sitede hiv konusunda bir cümle tekrar kafamı karıştırdı. "90. Güne kadar insanlar negatif sonuçlara rağmen bulaştırıcı olabilirler." 19, 31 ve 42. Günlerde yaptırdığım anti-hiv1/2+p24 antijeni testlerim negatif bu arada.

Cevap ( 10 )

  1. Sermaye
    7 yıl önce

    Nasıl bulaştırıcı olabilirler anlıyamadım kardeşim

  2. Yaolduysa1
    7 yıl önce

    3 ayı savunan bir siteydi. 3 ay içinde negatif alıp negatifliğine inanmış kişiler aslında pozitif olup başkalarınada bulaştırabilir diyordu yani dostum. Ve yine başa döndüm diyebilirim. Tam da aklımı yiyip bitiren bir cümleydi.

  3. Gambit
    7 yıl önce

    19 ve 31 p24 icin, 42 ise igm antikorlari icin cok iyi gunler. 42 den sonra 90a kadar beklenmesinin sebebi temel olarak 6. Haftadan sonra igm lerin azalip yerine hastaligin seyri boyunca pozitif kalacak igg antikorlarinin olusmasi sureci basliyor. Iggler ise en gec 90da insanlarin yuzde 97sinde saptanabilir hale geliyorlar. Ama dedigim gibi p24 ve igm ler icin ideal zamanlarda test yaptirmissin. Derin bi nefes al. 90da sadece psikolojin icin yaptir.

  4. Gambit
    7 yıl önce

    Diz agrisi ve uyusukluguna gelince bircok virus ve bakteri bunu yapabiliyor. Cunku bu arkadaslarin cogu sinirlere yerlesmeye bayiliyor. Hsv2 mesela. Genital herpes diye de geciyor ve eklem kas agrisi seyirmesi uyusmasi bicok etkisi ve belirtisi var. Sfiliz mesela periferal noropati denen biseye sebep oluyor. Vzv de herpes ailesinden bi virus bu da yapar. Yapar da yapar. Takilma.

  5. Sebastien
    7 yıl önce

    Gambit Mesele şu ÇOĞU insan belirti yaşıyor bnce bir çok virüs var belirtilerin nedeni bunlar

  6. Yaolduysa1
    7 yıl önce

    @Gambit teşekkür ederim cevapların için. Peki şu ana kadar bir ay sonunda benim gibi negatif alıp 90 günde pozitif e dönen gördüğünüz,duyduğunuz biri var mı ?

  7. Sermaye
    7 yıl önce

    @yaolduysa aynı sorunun cevabını bende çok merak ediyorum dostum , ama dönen vak yok diyolar çok şükür

  8. Yaolduysa1
    7 yıl önce

    @sermaye inşallah kardeşim.

  9. Yaolduysa1
    7 yıl önce

    @sermaye inşallah kardeşim.

  10. gata
    7 yıl önce

    İcin rahatlarmi bilmiyorum ama bende cok belirti yasadim belirtiyle olcak isler degil bunlar ben kesin kaptim diyodum o derece ama hepside psikolojik bendenle o kadar ugrasiyoruz ki arkadasim normalde basin agrimiyomu ama bu olaydan sonra tamam hemen kaptim hiv den agriyo cesit cesit olaylar bas gosteriyoo kardesim mavideki doktor bana cok guzel bi cumle kullanmisti soyledigi tamam fazla degil 1 hafta ishal ol o zaman sana istedigin testi yapicam ya da 1 hafta atesin ciksin yine yapicam dedi hic olmadi geriside pisikolojik dedi test yapiyim benim isime gelir para kazanirim dedi ama sonucun degismicek dedi oylede oldu gercekten 3-6-9-11 aylarda yaptirdim degismedi cook sukur o yuzde 3 aydan sonra degismez Allahin izniyle arkadaslar son testimi dev. Hast yaptirdim negatif hepatitlerle kib arkadaslar hayirli hafta sonlari

Cevap yazmak için yapınız.