Arkadaşlarım benim hikâyemi az çok biliyorsunuz (şüpheli temasımdan 79.gün sonra aile hekimliğinde anti hiv testi yapıldı negatif çıktı. Bu pazartesi de tekrar aynı yere gidip yaptırmaya karar verdim. 106.gün olmuş olacak pazartesi. Eğer negatif çıkarsa konuyu kapatayım mı 180 i bekleyeyim mi(ay beklemek işkence gerçi) çok korkarak gideceğim 106.gün teste. Negatif olursa kapatim gitsin ya :( bekleye bekleye hergün ölüyorum.. 79.gün ve 106.gün alınan negatifler yeterli olur mu ?

Cevap ( 9 )

  1. Patlakcondom
    7 yıl önce

    Ceyda sen psikologa git

  2. Ceyda
    7 yıl önce

    Az kaldı ona da hatta Psikiyatrise gideceğim kardeşim. İlaç düzeltir beni sanki. Birde utanarak diyorum ki kendim psikolog olacağım psikoloji mezunuyum ama kendime faydam yok daha :( neyse 106 da negatif alırsam konuyu kapatacağım kardeşim..

  3. Patlakcondom
    7 yıl önce

    79 okay kardesim. Genelde 1 ve 1.5 ayda cikiyor. Hatta 20. Gunde alan var. ama git gonlun rahatlasin. Zaten negatif

  4. Ceyda
    7 yıl önce

    Çok teşekkür ederim peki.. :)

  5. MAHKUM
    7 yıl önce

    Git git boşuna takıl orada

  6. Ceyda
    7 yıl önce

    Ah MahKum inşallah dedigin gibi boşuna takılmış olurum. Gidip kurtulayım inşallah negatif çıkar :( çok sağolun arkadaşlar

  7. Patlakcondom
    7 yıl önce

    Mahkum abi bu kasinti olayi beni oldurcek nedir abi bu is

  8. Gambit
    7 yıl önce

    Patlakcondom genital bolgede kasinti da ilk akla gelen hiv miymis kardesim:) icini ferah tut. Hiv in hicbir semptomu hiv e ozgu degildir. Onlarca bakteri mantar virus ve parazit var belirtilerine yol acabilecek.

  9. Patlakcondom
    7 yıl önce

    Kardes butun vucutta kasinti var.

Cevap yazmak için yapınız.