belirtilere çok takılıyorsun.Lenf nodlarını boşver şişer onlar..sana boyun ve kasık ultrasyonumu göstersem şişmiş lenflerimden ödün kopar herhalde :)tam 82 gündür ateşimi ve şişmiş lenf nodlarımı ve diğer belirtilerimi doktor olan ailemle araştırıyoruz.. lenfler şişer yani demek istediğim..

Cevap ( 12 )

  1. Gambit
    7 yıl önce

    q benim boyun ultrasonografim seninkini döver kardeşim:)

  2. Gambit
    7 yıl önce

    son testin kaçıncı gün bu arada q?

  3. q
    7 yıl önce

    51. gün elisa anti hiv

  4. q
    7 yıl önce

    sebep candida

  5. Nazsskr
    7 yıl önce

    q Gerçekten bişeyim yoktur dimi?:( Ama hiv kasık lenfi olmazmış zaten sifiliz kasık lenfi oluyor hiv tükrük baş boyun bezleri.. Orta kulak iltihabı bir hiv belirtisi mesela. Çünkü boğazdaki lenfler büyüyüp östaki borusunu tıkıyor. Kulak ağrısı kulak çınlaması bademcik iltihabı şüphelendiğiniz ilişkiniz varsa primer hiv belirtisi. Artık çok pskolojim bozuldu ya gerçekten anlatamam size bu başlığı görünce çok mutlu oldum sağol q , böyle bile biraz da olsa deşarj oluyorum..

  6. q
    7 yıl önce

    naz,eğer saydıkların doğruysa ben de kesinlikle hiv vardır lakin saydıklarının sadece hiv değil başka hastalıkların da belirtisi olabilir.pencere dönemim 10 gün kadar sonra bitiyor.ondan sonra çok kapsamlı bir yazı paylaşacağım burada.yani pencere dönemindeki hiv korkusunun başıma açtığı hastalıklarla ilgili..mesela bak benim tükürük bezlerim şiştii,bademciklerim iltihaplandı ve akut farenjit geçirdim.dilim tamamen beyaz ve üzerinde sarı kahverengi bir pas..ateşim 38 derece 3 hafta boyunca..şu istanbulda aklına gelebilecek en iyi doktorlara gittim..en son gittim genel cerrah ultrasyon istedi.ulstrasyonda boyunda en büyükleri 2 cm olmak üzere 14 tane şişmiş lenf nodu tespit edildi..aşırı derecede büyüyen triod bezleri guatrı düşündürüyor yazıyordu raporda..koltuk altında ve kasıkta ve iç bölgede kısmen elle palpe edilebilen 100 ile 150 adet düzgün kontürlü lenf nodu tespit edildi.karaciğer ve dalak büyüdü..idrarda az miktarda kan gözlendi..tam kan sayımında vücutta bir tür bakteri gözlendi.bağışıklık yani wbc normalin üzerinde seyrediyor..kulaklarım çınlıyor gözlerimin önü çizgi filmlerdeki parıldıyor..bazende geçici körlük yaşıyorum...zona oldum..madeni para büyüklüğünde egzamam oldu..yattığım kız bana ben hiv pozitif olabilirim diyor daha önce böyle biriyle yatmış.saatler süren korunmasız bir ilişki..böbrek ağrılarım..dizlerim ve omuzlarım...deli gibi bir kaşıntı...sonuç ne biliyormusun?cinselle yolla bulaşan hiç bir hastalık görülmedi..lenfoma temiz.zehirli guatr yok..bel soğukluğu da yok...candida var ..beni öldürecek kadar çoğalmış olan candidalar..ve bu vajinasında mantar olan kız arkadaşımdan bana bulaşmadı..bunu stresten ben çıkardım vücuduma..

  7. q
    7 yıl önce

    ph değerim içler acısı...normalde 200 olması gerekn b12 34 tü...ölümü yaşıyorum şuan..yani yarı insanım.biri koluma girmesi dışarı çıkamıyorum.ve bende tıpkı senin gibi yalnız yaşayan 21 yaşında biriyim.

  8. Nazsskr
    7 yıl önce

    Gerçekten mi ya:( inan belirtilerimiz çok uyuyor bende de candida arttı ama candidayı tetikleyen ne işte önemli olan bu değil mi? Bide bende gonore çıktı.. Ama senin yaşadıklarını bende yaşadım benziyoruz. İnşallah bende hiv değilimdir q, çok korkuyorum. Çok sıktım seni ama bişey daha sorcam. Pencere döneminden sonra hiv belirtileri geçmesi mi lazım?

  9. Nazsskr
    7 yıl önce

    İstersen mailimi ekleyeblrsn

  10. Emre2777
    7 yıl önce

    Q kardeşim senin yaşadıklarının yanında benim yaşadığım hiç kalır . Kaçıncı günde negatif aldın kardeşim

  11. q
    7 yıl önce

    ben 51. gün negatif aldım,karşı tarafta 60. günde negatif aldı

  12. q
    7 yıl önce

    candidayı hiv tetiklemez aids tetikler..bizim candidaları stres ve antibiyotikler tetikliyor

Cevap yazmak için yapınız.