Arkadaslar kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 3 farklı kadınla ilişkim oldu. Hepsinde korundum ve karşı tarafa oral yapmadım. Kondom yırtılmadı hiç. Trajikomik ama ilişkiler de kısa sürdü karşı tarafta hiv olsa dahi uzun temasa maruz kalmadim ilk iliski: 60 gün, Ikinci iliski: 52 gun ucuncu iliski: 18 gün oldu. ctesi p24 testine gidecektim 165 lira ama dayanamadim ilk 2 iliski icin bugün özelde Anti hiv (hiv ag + 1/2 ab) testi oldum. Sonuc 0.200-Negatif diyor. ctesi son iliskimin 21. Günü emin olmak için p24 testini yaptırayım mı? Yoksa siz ne önerirsiniz? Çoo teşekkür ederim.

Cevap ( 7 )

  1. cafer
    7 yıl önce

    imkanın varsa hiv duo ultra yaptır 18 gün olduysa son ilişkinin ardından bu test gayet hassas ve güvenilirdir

  2. Jargon34
    7 yıl önce

    Korunduysan problem olmamasi lazim cunku bende onceki iliskim uzerinden 4-5 aydan fazla sure gecti en son 17 gun once olunca 17 gunde hiv duo denilen testi oldum negatif gozukuyor benimde aklimda bu testin onceki iliskiyi kapsayip kapsamadigi konusunda ve bu 17. gune ne kadar guvenebilecegim konusunda sen birde korunmali diyorsun bence sorun yok sende

  3. Adnan
    7 yıl önce

    @jargon 17. gün olduğun hiv duo ultraya güven öncekileride gösterir bu konudada sıkıntı yapma

  4. Adnan
    7 yıl önce

    @tesla korunmalı olarak hiv bulaşmaz ki ama bir sürü cinsel hastalık var mesala hpv korunsanda bulaşabiliyor

  5. tesla
    7 yıl önce

    @Adnan hiv konusunda biraz rahatlamıştım hpv konusunda içime kurt düşürdün :/ hpv testini nerede ve hangi test yöntemi ile olabilirim? Birde 52nci gunde yapılan anti hiv testinin sonucu % kaç kesindir?

  6. @dilara
    7 yıl önce

    52 gun testi p gibi dir ama doktorunun dedigi daha onemli onu dinlemelisin

  7. @dilara
    7 yıl önce

    Yazdigim rakam cikmiyo yuzde 70 gibi yaziyor forumlarda

Cevap yazmak için yapınız.