Yaşım 16 arkadaşım ile şeytana uyup yanlış işlere bulaştık. Eskort ile olup kondomsuz vajinal ilişki yaşadım. 18 yaşın altında olduğumuzdan test vermeye korkuyoruz.. Ailelerimizin bu durumu öğrenmemesi gerekiyor. Şüpheli olay geçeli 75 gün oldu 90. günde elisa testi yaptırmak istiyorum. Gerçekten belirti açısından söylenenler gibi bir belirti yaşamadım. Ama ailemin test yaptıracağımı öğrenmemesi gerektiğinden 90. günde test yaptırma girişiminden geri çekileceğim gibi gözüküyor. Ailemin haberi olmadan test yaptırabilir miyiz onuda bilmiyorum aranızda bilen arkadaşlar yada benle aynı durumu yaşayanlar varsa bana tavsiye verebilir mi?

Cevap ( 6 )

  1. blackforce
    6 yıl önce

    Emin değilim ama sanırım velin olmadan yaptıramıyorsun. Gene de gidip doktora sorabilirsin.

  2. Erdem93
    6 yıl önce

    Hangi şehirde yasiyorsun yardımcı olabilirim

  3. Erkanka
    6 yıl önce

    Kardesim benim yasimda 17 ben 2 kere velim olmadan yaptirdim sorun olmaz

  4. Ozel lablara yaptirabilirsin sikinti olmaz. icin rahat edecekse izmir de isen synevo da yaptirabilirsin veli filan istenmez turan uckun da yapar.

  5. Tuna
    6 yıl önce

    Erdem93 İstanbul'da yaşıyorum. Arkadaşlar İstanbul'da bildiğiniz 18 yaş altı Elisa testi yaptırabileceğim ailemin haberi olmayacağı bir yer var mı?

  6. Erdem93
    6 yıl önce

    Devlet hastanesine git yaptır ailenin haberi olmaz olması imkansız hiçbir hastane hiçbir hastanın bilgisini kimseye bildiremez bildirmesi büyük suçtur

Cevap yazmak için yapınız.