Kondomlu vajinal ve kondomsuz oral ilişki sonrası 14.gün hiv duo ultra negatif 24.gün Anti hiv elisa negatif 38.gün hiv duo ultra negatif Belirtiler dilde Papila büyümesi 3 haftadır dil ortası beyaz pas penis başında minik kabarcıklar yanma var akıntı hissi göz ve kasık ağrıları tam kan sayımı idrar tahlili idrar kültürü Boğaz kültürü ve ultrasonlar temiz beni aydınlatır mısınız ? Testlerim yeterli konuyu kapat dediler

Cevap ( 9 )

  1. Stressss...
    5 yıl önce

    Aynı şeyleri yaşadım hatta daha fazlasını hala yaşadığım şeyler va 85.gün vidas hiv duo negatif düzen lab da

  2. RahatOl89
    5 yıl önce

    stres hani gidiyordun sen ? :) yeterlidir istersen 90 ci gunde dogruluk acisindan elisa testi yaptirirsin. ama degisecegini dusunmuyorum. inanin hepsi stresten geliyor hele forumlari takip ettiginiz de ve sacma sapan yorumlar gordugunuzde o zaman daha cok korkuyorsunuz...dikkat edin.

  3. Stressss...
    5 yıl önce

    @rahatol89 abi gidiyorum

  4. Belirsiznegatif
    5 yıl önce

    @rahatol89 kesin değişmez dimi ?

  5. Kararsiz49
    5 yıl önce

    Arkadaşlar papillada stresden buyucek değil ya bende 67 de Elisa oldum 72 de bayani götrdum negatif geldi şu an 4 ayı geçtim son bi daha olcm bayan la beraber doktor papilla için hpv dedi

  6. RahatOl89
    5 yıl önce

    oral verici konumunda hiv yakalama sansin cok dusuktur, alici konumunda ise risk az da olsa vardir. yani mantikli dusunebilirsin. dedigim gibi degisecegini dusunmuyorum. kacinci gundesin su an ?

  7. RahatOl89
    5 yıl önce

    hpv olmayabilir, mukoza iltihabi olabilir, aft ulseri olabilir-stresten cikiyor, alerji tetiklenmesi olabilir...ama insALLAH hicbiri degildir ve iyi haberler alirsin.

  8. Belirsiznegatif
    5 yıl önce

    Şuan 41 deyim

  9. darkboy07
    5 yıl önce

    Tükürük hiv için bulaştırıcı değildir. Dünyada bu şekilde doğrulanmış bir vaka yoktur.

Cevap yazmak için yapınız.