Burda belirtilerinizi paylasiyorsunuz ya yasadiginiz belirtiler tamamen fos arkadaslar. Size yasadiğim belirtileri anlatayim: iliskimden 23 gun gecti ilk basta ishal ve karin ağrısı ile basladi 1 hafta surdu kollarimda kanser gibi lekeler cikmaya basladi kilo kaybetmeye basladim bogazim iltihapli surekli halsizlik ve yorgunluk var sizin yasadiginiz belirtiler fos yani en ufak belirtiyi hive baglamayin ben test olucam % 99 pozitif cikicam.

Cevap ( 6 )

  1. RahatOl89
    5 yıl önce

    oyle maalesef, bunun etkisi forumlarda yapilan yazilan sacma sapan yorumlardir... insALLAH burada belirti stres sikinti yasayan arkadaslarimiza, bi nebze yardimci olmak. doktor degiliz ama velakin gecmiste yasadigimiz sikintilar belirtiler bize ister istemez tecrube kazandiriyor.

  2. Belirsiznegatif
    5 yıl önce

    Kasık ağrısı prnis başında kabarcık dilde beyaz leke kronik faranjit göz sğrısı baş ağrısı bayılma yorgunluk belirtilerim 14 hiv duo 24 elisa 38 hiv duo negatif döner mi ?

  3. RahatOl89
    5 yıl önce

    14 hiv duo ve 38 hiv duo testlerin gayet iyi, donecegini dusunmuyorum. istersen 90 da elisa testi yaptir,dogruluk acisindan ve icinin rahatlamasi acisindan. ama donecegini dusunmuyorum bence yeterli, ben de eskiden hiv combi 39 gunde kapatmistim olayi.

  4. Belirsiznegatif
    5 yıl önce

    Kapatıcam ama göz kuruluğu penis ucunda kabarcık ağırlar dilde beyazlık yaşadın mı

  5. Pozitifmisin suan anlamadim aq

  6. Serdaradana
    5 yıl önce

    Insallah degilsindir kardes belli olmaz

Cevap yazmak için yapınız.