14.gün hiv duo ultra NEGATİF 24.gün Elisa negatif sifiliz NEGATİF idrar kültürü temiz idrsr tahlili tam kan sayımı temiz karın ve testis ultrasonu temiz fakat Faranjit dil sararması tad alamama baş boyun ağrısı yoğun kas ve eklem sırt ve kasık ağrıları çekiyorum yaşayan var mı ne yapabilirim ?

Cevap ( 27 )

  1. Jupss123456
    6 yıl önce

    Bende yasiyom kardeşim suan franjit bogaz iltahabi

  2. Shaqi
    6 yıl önce

    Kardeşim geçecek rahat ol hiv de düşünme artık

  3. Mantikli89
    6 yıl önce

    14 gunde yaptigin duo ultra negativ almissin iyidir. 24 gunde yaptigin elisa testi bosunadir, genelde elisa testleri 3 ay zamanla yapilir. su an kacinci gunundesin ?

  4. Aykut066
    6 yıl önce

    Kardeşim 35 deyim şuan testim güvenilir mi ve bu yaşadıklarım nedir bilen var mı

  5. Mantikli89
    6 yıl önce

    bak kardesim hivin belirtisi yoktur, testi vardir bunu kafandan cekme... 42 de hiv combi +p24 testi yaptir, negativi kap ki bence negativsin, bu testi yaptir ve tumuyle konuyu kapat.

  6. Aykut066
    6 yıl önce

    Kardeşim 41.gün hiv duo ultra olmayı düşünüyorum sadece o gün müsait olabilicem yeterli olur mu ? Ayrıca korundum zaten kadın da temizim dedi ama bu yaşadıklarım çok canımı yakıyor

  7. Mantikli89
    6 yıl önce

    41 de hiv combi testi yaptiktan sonra konuyu kapa. insALLAH kaparsin :) fobiklik yapma lutfen. aaa ben yeni iyice okudum korundum diyorsun o zaman ne diye bu korkun ?

  8. Aykut066
    6 yıl önce

    Kardeşim kendimi çok hasta hissediyorum dilim sarı boğszımda yaralar var doktor faranjit dedi sürekli ağrılarım var geçmek bilmiyor her türlü idrsr kan testini oldum temiz ama bu yaşadıklarım beni korkutuyor

  9. Mantikli89
    6 yıl önce

    kendini hasta hissetmiyorsun, piskolojin kendini oyle dusunduruyor ;) bak kardesim 41 de hiv combi testi yaptiktan sonra ve negativ aldiktan sonra konuyu kapyacakmisin ? onu dusun.

  10. Aykut066
    6 yıl önce

    Kapatıcam ama korkuyorum negatif gelmez diye

  11. Mantikli89
    6 yıl önce

    almissin iyi bir zaman da zaten negativligini korkma ustune korunmussun ;) rahat ol baska seylerle meskul ol kafandan at lutfen..tum bunlari ben de gectim 8 yil oncesinde :) biliyorum su an yasadiklarini, ben tami tamina 4 kez test yaptirdim, 3 cu kez devlet hastanesinde gittigimde doktor beni az daha kovuyordu, 4 cu gidisimde ise :D kovaladi almadi :)

  12. Aykut066
    6 yıl önce

    Sende sarı dil faranjit yaşadın mı ? Diyorsun ki sen negatifsin öyle mi ? Kardeşim allah senden razı olsun konuşuyorsun Benimle seni arama şansım var mı ?

  13. Mantikli89
    6 yıl önce

    ben yurt disinda yasiyorum turkiyeden degilim. aynen 4 cu kez gidip ozel bir laboratuarda yaptim testimi :) hemide 2 yil sonra gecmisti, negativ cikti. cinsel iliski yasadiginda korunmussan rahatsin. hic yapmaman gerekiyor bide. bak benim kuzen sehvetli opustu diye manyak cocuk gidip iki kez test yapti negativi aldi. arkadasim combi testi yaptiktan sonra 40-45 arasi negativi aldi ve balkan turuna gitti.

  14. Aykut066
    6 yıl önce

    İnşallah dediğin gibi negatif alırım bu belirtilerde biran önce biter

  15. Stressss...
    6 yıl önce

    Abiler arkadaşlar merhaba pozitif yaşam derneğine hem test süresi hemde ortalıkta geçen bu az sayıda virüs girmişse falan gibi bi soru sorup mail attım ALLAH Razı olsun cevap verdiler ve başka şeylerle ilgilen dediler ısrarla 85.gün düzen lab da olduğum testi sordum ve vücuda az miktarda virüs girerse test süreleri yine aynımı olur gibi sorular sordum ve şu cevaplarıyla beni aydınlattılar okumanızı tavsiye ederim (vücuda 1 tane hiv girse bunun kanda tespit süresi (pcr ile) yaklaşık olarak 10 gün sürer. bu döneme eclipse (karanlık evre/tutulma) dönemi denir. bu dönemde virüs hücrelerin içerisinde kendini kopyalayıp çoğaltır kana karışır yeni hücrelere girer tekrar çoğalır kana karışır böyle gider bu. yaklaşık 10. günden sonra pcrdan yanıt alınmaya başlar. bu da yaklaşık 1 ml kanda 20-50 kopya virüs demektir. bunun antijen cevabı yaklaşık 2-3 hafta sonra antikor cevabı ise 3 hafta ve sonrası alınmaya başlar. bilmeniz gerekenler bunlar. daha fazla kafanızı karıştırmayın.) 4.jenerasyon testlerde test sürelerini yazmışlar sağolsunlar benimde 21.gün ve 85.gün düzen lab da vidas duo ultra negatif konuyu kapatın artık dediler

  16. Mantikli89
    6 yıl önce

    rahat ol, yasin kac bilmiyorum ama musaitsen evlen, yok ben capkinligi seviyorum diyorsan her zaman korun.

  17. Aykut066
    6 yıl önce

    Yaşım 22 1 seneye kadar evlenicrm tövbe ettim zaten bi kendime geleyim bir daha asla

  18. Mantikli89
    6 yıl önce

    whats up varmi sende ?

  19. Aykut066
    6 yıl önce

    Var kardeşim

  20. Ugur
    6 yıl önce

    Aekadaşlar benim korunmasız eskort ilişkisinden sonra bel soğukluğu oldum ve tedavi oldum. İlişkiden sonra 12. Gün uçkun labda p.c.r rna ve 25. Gün ultra duo antijen testlerini oldum uçkın labda çok şükür negatif geldi. Sizce dönme ihtimali nedir?

  21. Mantikli89
    6 yıl önce

    donme ihtimali yok, uckun laboratuarda olan Doktor Turan beyin size soylemesi gerekiyor ki soyledigini dusunuyorum. Doktor beye test sonuclarini goster o sana en dogru cevabi verir ( arastirdigim ve okudugum makale vesaire bilgimden cikarak diyorum donmez ama doktor degilim en iyi cevabi laboratuar doktoru olan Turan bey cevaplar)

  22. Mantikli89
    6 yıl önce

    aykut kardesim bana resmi olmayan bir meil adresi ver insta veya numarami oradan vereyim

  23. Aykut066
    6 yıl önce

    Resmî olmayan derken

  24. Aykut066
    6 yıl önce

    Sen insta ver ben yazıyım kardeşim

  25. Mantikli89
    6 yıl önce

    neyse her hangi meil adresini ver kardesim :)

  26. Aykut066
    6 yıl önce

    ***********

  27. Boyka
    6 yıl önce

    Sonunda Ban yedi bu Aykut,ama mantıklı89a üzüldüm kendisi güzel konuşuyordu

Cevap yazmak için yapınız.