arkadaşlar 1 ay önce şüpheli ilşki ye girdim .kondom vardı . şuan mide bulantısı ,ishal ,yorgunluk var .psikolojik mi,mikroptan mı yoksa hiv mi bilmiyorum .devlete gitcem enfeksiyona .doktora ne dicem şüpheli ilşkiye giridğimi nasıl söyleyeceğim konuyu siz nasıl söylediniz ?

Cevap ( 5 )

  1. Zalzavar
    6 yıl önce

    Kondom varsa bulaşmaz kardeş rahat ol, başka bi rahatsızlığın vardır bi doktora git yeter, yine de içim rahat etsin dersen git test yaptır hiç bi şey olmaz doktorlar anlayışlıdır. Zaten negatif çıkar.

  2. rumando62
    6 yıl önce

    randvu aldım doktora ne dicem şüpheli ilşkiye girdim mi diyim sen nasıl söyledin

  3. neutron
    6 yıl önce

    Senle ayni belirtileri yasiyorum ne yesem midem bulaniyor hafif ishal var tamamen psikolojik arastirmalar yaptim sıkintı stres ishal ve mide bulantisi yapiyormus sen kafaya takmamaya calissanda aklinin kosesinde bunu dusunduğun icin oluyor ben bide korunmadin yani sen dusun kollarimda lekeler felan cikiyor bence hepsi stresten kafana takmamaya calis

  4. HsBasS
    6 yıl önce

    Doktora git deki şüpheli ilişkiye girdim korunmasızdım felan test yaptırmak istiyorm demen yeterli doktorlar anlayışlıdır hiç bir sıkıntı olmaz utanmanada gerek yok tıpda ayıp olmaz.

  5. Hermano
    6 yıl önce

    Direk konuya gir hiv testi olmak istiyorum de.

Cevap yazmak için yapınız.