Birkaç gün önce uzun zamandır devam eden şikayetlerim nedeni ile bir konu açmış, şikayetlerimi ve testlerini sizlerle paylaşmıştım. Bugün tekrar özel bir lab'da çeşitli testlerle birlikte. Hiv combo testini de tekrar ettirdim. Merak edenler için sonuç negatif. Neredeyse 21 ay geçti ve başka bir ilişkim de olmadı. Ben ilk testimi 21.gün combo Ikinci duo ultra 28. Gün Elisa 45 ve 87 73. Gün combo. 135. Gün hiv ab/ag Olmuştum. doktor. 3. Haftadan sonra yapılan combo/combi testlerin oldukça güvenilir olduğunu söyledi. Ben gerek görmüyorum ama Sanırım sen hiv testini de yaptıracaksın dedi. Sonuç negatif ama ben bu psikoloji den ne zaman tam olarak çıkarım bilmiyorum... Herkese tekrar iyi akşamlar ve acil şifalar. Hepinizin negatif almasını Allah'tan diliyorum...

Cevap ( 4 )

  1. Bykht
    7 yıl önce

    Buraya tekrar gelip bunları yazma nedenim, yeni bir mesaj göndermeyince olumsuz bir sonuç alıp siteyi terk ettiğimi düşünebilecek insanları biraz olsun rahatlatmak. Kesinlikle bir art niyetim yok. Tekrar acil şifalar diliyorum.

  2. Sebastien
    7 yıl önce

    Geçmiş olsun şikayetlerini yazsana belki çözerim

  3. Bykht
    7 yıl önce

    Aslında neredeyse herkeste olan belirtiler. 42. Gün çenemin altındaki lenfler şişti. Ve hala biraz var. Normal de fındık kadar diyebilirim. Fakat boynumu kaldırdığımda esniyor kayboluyor. Kolarda sivilce gibi kırmızılıklar içleri boş. Sivilce değil yani. Birde artan kahverengi lekeler. Toplu iğne başımkadar bazıları bazıları ise sadece nokta kadar. Son zamanlarda bunlar giderek çoğalıyor sanki. Ayrıca 1,5 yıldır bembeyaz bir dil.

  4. ÇİZGİ
    7 yıl önce

    bende 5 kuruş para kadar kahverengi leke oldu 9. aydayım dizlerimde şişlik ağrı var 7.5 ayda negatif var

Cevap yazmak için yapınız.