Arkdaşlar 8 gün önce şüpheli anal ilişkim oldu.Belirti olarak sadece kasıktaki lenf bezlerim bazen ince ince ağrıyor.Doktora gittim wbc değerim 12 çıktı antibiyotik kullanıyorum ağrılarım azaldı.İlk sorum ilk cinsel ilişkide bulaşma riski nedir.Bulaşma riskinin boşalma süresi ile ilgisi var mı?İdrar testinde israr yolu enfeksiyonuna rastlanmadı.Doktorum kolay değil bu işler olsa idrar yolun enfekte olmuş olurdu dedi.Bir de 10 sene bile belirti vermez diyenler var böyle bi hastalığın belirti vermeden vücutta dolaşması mantıksız geliyor.Belirtileri yok ama insan yine de korkuyor.16 gün sonra hiv duo ultra olacağım pozitif gelirse ne yaparım gerçekten bilmiyorum.Cevaplarınız ve söyleyecekleriniz için teşekkürler şimdiden.

Cevap ( 15 )

  1. Namlike33
    6 yıl önce

    Bende kondom yırtıldı kardeş analda idrar temiz eliza hepatitde temiz yarın hiv dua yaptırcsm 16. Günüm Allahın izniyle bir şey çıkmayacak. Kan falan gördün mü hatırlıyor musun sex esnasında kanama varsa sıkıntı oluyormuş anüste erkeğe bulaş oranı çok düşükmüş ayrıca.

  2. Siyah7
    6 yıl önce

    Kan falan yoktu 30 sn sürdü zaten

  3. Namlike33
    6 yıl önce

    Kardeş bir şey yoktur idrarda da bir şey yoksa ne zaman gittin doktora.

  4. Siyah7
    6 yıl önce

    2 gün önce koltuk altı ve kasıklarımda ağrı vardı ipne oldum koltuk altım geçti ama kasıklarımda hala ince ağrılar oluyo antibiyotik kullanıyorum

  5. Siyah7
    6 yıl önce

    *İğne oldum

  6. Namlike33
    6 yıl önce

    Kasıklarda lenfler mi şişti ?

  7. Siyah7
    6 yıl önce

    Şişme yok ağrı var

  8. Namlike33
    6 yıl önce

    Ağrı ne zamandır oluyor ayrıca dokununca lenfleri hissediyor musun ya da lenf olduğuna emin misin kemerini çok sıkmışsındır belki ağrı o yüzdendir.

  9. Siyah7
    6 yıl önce

    Ağrı 3 gündür var hafif ağrıyo çok ince dokunduğumda hissetmiyorum yani

  10. Namlike33
    6 yıl önce

    Tamamda lenf olduğunu doktor mu söyledi yani belki başka bir şeydir.

  11. Siyah7
    6 yıl önce

    Doktor söylemedi ama netten baktığımda tam lenf bölgesi ağrıyo başka bir ağrı olabilir mi?

  12. Namlike33
    6 yıl önce

    Vücudunun neresinde bu ağrı kardeş alt karın mı testislerin yanları mı yoksa ?

  13. Siyah7
    6 yıl önce

    Testis yanı

  14. Namlike33
    6 yıl önce

    Anladım kardeş 14.günden sonra vidas duo ultra testi varmış bi bak istersen zaman geçmek bilmiyor yoksa benim yarın 16. Gün gidip baktıracağım.

  15. Ayni sikayet bendede var. Testler neg Ancak ciddi bir enfeksiyon var . Cunku vicut kendi yenemiyor. Bazi bakteri turleri testlerde cikmiyor sadece pcr da goruluyor. Multiplex pcr yaptirmak lazim 14 ayri hastalik icin tarama yapiyormus.

Cevap yazmak için yapınız.