Arkadaşlar buraya belki daha yeni uye olan arkadaşlar vardır yada bi türlü hivi kavasindan silemeyler . Bakın gerçekten beliritileri hive baglamayin. ben bundan bir buçuk yıl önce çok çok riskli korunmasız bi ilişki yaşadım o ilişkiden sonra yasamadigm belirti kalmadı aylarca grip ve kuru oksurugum geçmedi yaklaşık 5 6 ay sürdü. Gece terlemes i elbiselerim sanki suya batirmisim gibi islaniyordu Ondan sonra kilo kaybı tam 12 kilo verdim dilim bembeyaz ve göğüs kisminda sanki kizamik geciyorum gibi alerji tarzı sivilceler yemin ederim tek tek hepsini yaşadım.bunlar neden oluştu bilemem ama hivden olmadığı kesin dünde doktora gittim hiv hepatit felan filan testleri yapmaya hocam bir buçuk yıl oldu ben kapatamyrom yeterli süre mi bakın dedim yakın zamanda düğün olacak ona göre hareket edjm doktor bana aynı şunu dedi bir yıl olmuş eğer bulas olsaydı muhakak çıkardı biz burda 6 aydan sonrakilerne bakmıyor z dedi madem gelmissin testlerini ışteyim bir daha da gelme dedi.6 ayı neden savundu onu da aciklym bağışıklık sistemi baskilanmis kişiler için 6 ay yoksa normalde 3 ayda kapatın lablara para harcamayın benim gibi hatirlamayorum ne kadr para vermişim ben lablara ilk baslarda. ALLAHA emanet olun haramdan zindan uzak durun

Cevap ( 2 )

  1. Broothers
    6 yıl önce

    Benimde 2.5 sene gecti kardesim ben hicbir belirti yasamadım saydıklarıni ama 2 hafta once tesdufen haberlerde gordum bu hastaligi gittim egitim arastirma hastanesinde testimi oldum hepatitlerle hepsi negatif 4 5 gün oncede başka bir hastanede oldum bundada hepsi negatif ucuz kurtulduk zinadan uzak durun kardeşimin dediği gibi hayatımın dersini aldım.

  2. kazaklı
    6 yıl önce

    Benimde 7.hafta oldu korunmalı bi ilişkiydi ama markasız ve son kullanma tarihini bilmedigim bişeydi bide elime temas etti bulaş olup olmadıgını bilmiyorum ve belirtiler yaşıyorum 6.ayda test yapmayı düşünüyorum hayattan kendimi resmen soyutladım..

Cevap yazmak için yapınız.