İyi akşamlar arkadaşlar,ben ocak 12’de şüpheli bir ilişki yaşadım,bir ay geçtikten sonra test oldum elisaydı negatif,daha sonra 43.günde vidas hiv duo ultra test yaptırdım sonuçlar şöyle p24 antijen 0,06 negatif hiv1/2 0,05 negatif.benim sorum şu p24 antijenin 6.haftadan sonra görülmediği,sizce test yaptırma sürem doğrumu?Bir de sanırım diş çekilmesi problemim var stresten olduğunu düşünüyorum ama belirti olabilir mi sizce?

Cevap ( 6 )

  1. Hermano
    6 yıl önce

    Teşekkür ederim değerli cevabın için dunaratar kardeşim,benim ilişkim korunmalıydı zaten de,geç geçen bir grip yaşayınca hemen internete sarıldım ve ‘’e-hasta’’ moduna geçtim.90. günü bekliyorum bir test daha olup önüme bakmak istiyorum inşallah.

  2. Bugs bunny
    6 yıl önce

    90. Günde test ol, sonuç değişmez ama adet yerini bulsun . WHO amca öyle diyor

  3. Hermano
    6 yıl önce

    Aynen öyle bugsbunny,işin ilginç yanı araştırmaya başladıktan sonra birçok belirti denen şeyi yaşadım,bu yorumu okuyan arkadaşlara tavsiyem hiv i vücutta belirleyecek tek şey testler,o yüzden uygun zamanda uygun testi yaptırmak lazım.tabi ki senin de dediğin gibi 90. gün,benim sonuca gelince inşallah değişmez aynı negatif kalır.

  4. jakobel
    6 yıl önce

    Doğru söylüyosun hermano galiba testlere güvenmekten başka çare yok belirti aradıkça buluyorsun ve bir sure sonra artık yeter belirsizlikten sıkıldım kafada hergün başka bi senaryo kuruyosun ve ne çıkacaksa çıksın da rahatlayalım diyorsun..

  5. Boyka
    6 yıl önce

    Antijenin kaybolması ancak antikorun üretimiyle gerçekleşir bu durumda antikor pozitif çıkar azıcık mantıklı olun arkadaşım

  6. Hermano
    6 yıl önce

    Sorumda doktorun söylediğini yazmayı unutmuşum doktor da aynı şeyi söyledi eğer olsaydı birinden biri pozitif çıkardı dedi,ama işte benim gibi takıntılı olursan aynı şeyi yeniden duymak istiyorsun.

Cevap yazmak için yapınız.