Merhaba arkadaşlar.7 ay önce korumalı ilişkim olmuştu.İlişkide öpüşme ve 10sanıye falankorumasız sürtünmede olmuştu.6kere test oldum eğitim araştırma hastanesınde.En sonuncusu 5.ayda elisa testiydi ve hepatit b ,hıv temiz çıktı.Fakat 1 aydır ağzımda beyaz lekeler acısız sivilce gibi noktalar çıktı lenf bezlerim şişti ,penisimde 4tane küçük beyaz leke var.Tekrar gideceğim ne olabilir bu ne testi olayım cildiye bakar mı bunlara? Diğer frengiibehçet hastalıklarında falan lenf bezi şişermiki?

Cevap ( 4 )

  1. Bugs bunny
    6 yıl önce

    Stresin devam ediyor mu ? Stres kaynaklı olabilit mi beyaz lekeler ? Ağız kurulugun var mı ? Birde diğer cybh baktırdınmı ?

  2. Zıbam
    6 yıl önce

    5.aydaki elisa testıme kadar devam ediyordu aşırı derecedeydı hatta ama o testten sonra rahatlamıştım sankı en azından ben öyle hissediyordum. diğer cybh baktırmadım birsürü hastalık var hangisine baktırmak lazım bilmiyorum doktora söyliyeceğim o söyler heralde hangisine baktırmak lazım.

  3. borazovic
    6 yıl önce

    benimde ağzımda iç yanakta beyaz lekeler çıkıyordu aft de çıkmıştı bu aralar yok ama belki yine çıkar birde bugs bende ağız kuruluğu demişsin bende var 1 aydır falan sence var mıdır etkisi

  4. Bugs bunny
    6 yıl önce

    Agız kurulugu olunca dilde ve dişde bakteriler üreyebiliyormuş . Beyaz lekeler bundan olabilir

Cevap yazmak için yapınız.