Herkese merhabalar.. Korunmasiz anal iliskim sonucu 21 ve 28nci gün hiv duo ultra testinden sonra bugün de 36nci gün hiv duo ultra testi oldum.. Ve netice itibariyle laboratuvardan hivle ilgili konuyu kapatabilirsiniz birdaha test yaptirmaniza gerek yoktur.. Bu negatiflerden sonra pozitife dönen vaka yoktur hayatınıza geri dönebilirsiniz cevabı aldım.. Sayin arkadaslar bu konu hakkında görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim..

Cevap ( 7 )

  1. Bugs bunny
    6 yıl önce

    Dünya saglık örgütü 90. Gün testini tabsiye eder . Cdc de 42 de son der . Bence begatifmiş gibi rahatlayabilirain ama 90. Gün testinide güle oynaya git ol :) sonuç değişmez

  2. borazovic
    6 yıl önce

    bende 27 de hiv duo ultra oldum korunmalı ilişkim olmasına rağmen belirtiler yaşıyorum sen 3 kere test olmuşsun senin adına sevindim ben 6. aydayım test olacak cesareti kendimde bulamıyorum

  3. Bugs bunny
    6 yıl önce

    Bora test olmayaraktan kendini daha çok yıpratıyorsun . Yarın sabah git testini ol . Negatif çıkacaksın , sonuç değişmeyecek . Düşünsene yaşayacağın rahatlamayı ?

  4. borazovic
    6 yıl önce

    bugs o rahatlamayı düşünüyorum 6 aydır ama 1 saniye sonra ya dönerse düşüncesi giriyor aklıma beter oluyorum

  5. jakobel
    6 yıl önce

    Borazovic kardeşim ne diyeyim bilmiyorum inan, belirti desen bende yasiyorum ama 3 tane test oluyorum negatif cikiyo.. Testlere inaniyo muyum desen mecbur inanıyorum çünkü başka çare de yok.. Bugs bunny ve senin gibi tecrübeli kişiler de test dönmez sonuç değişmez diyince insan cok olmasa da rahatlıyo..

  6. jakobel
    6 yıl önce

    Bugs ve borazovic kardeşim mesajimi okursanız cevaplarsaniz sevinirim.. Söylemeyi unuttum.. Hiv testleriyle birlikte yaptirdigim enfeksiyon testlerinde "Mycoplasma Hominis" diye bi bakteri pozitif çıktı bende, hivle alakalı bisey olmadığını herşeyden bulasabilicegini fakat antibiyotikle geçirilebileceğini söylemişlerdi.. Bunla ilgili bi bilginiz var mı acaba..

  7. borazovic
    6 yıl önce

    benim bir bilgim yok hivle ilgili olmadığını söylemişlerse önemsemene gerek yok diye düşünüyorum

Cevap yazmak için yapınız.