1300. günde anti-HİV negatif,1600.gün RNA negatif,1700. gün DNA negatif geldi.ama doktor dediki saç kıllarındada olabilir dedi.Öyle deyince kıllandım.saç killarında 20 yıl saklanabiliyormuş HİV virüsü.Ne diyorsun baktırayımmi saç kıllarıma?

Cevap ( 6 )

  1. Dalgami geciyorsunuz

  2. noizboys_42
    6 yıl önce

    Aman kardeşim test yaptırmak lazım,bellimi olur virüs kıl köklerine saklanmış olabilir Allah muhafaza 5 -10 yıl sonra ortaya çıkar zaman 1 profösörü anmak zorunda kalırsın :))

  3. noctorual
    6 yıl önce

    oda birşeymi koltukaltı kıllarında 30 sene saklanabılıyor meret.zaman1 şimdi bir makale patlatır :)

  4. seko
    6 yıl önce

    @ZamaN1 dostum yardım edermisin lütfen.@noizboys_42 dostum diyorki saç köklerindede olabilir ve 10 yıl sonra çıkabilir.@Dunaratar arkadaş diyorki saç kılı uzak ama göt kılı daha yakın.Göt kılına baktır daha mantıklı diyor.@noctorual kardeşimde diyorki,koltukaltı kılları en risklisi.30 yıl sonrada çıkar diyor.Nolur yardımcı ol.şaşırdım kaldım.Saç kılınamı,kıl köklerinemi,göt kıllarınamı,koltuk altı kıllarınamı baktırayım.maddi durum malum kötü.en fazla birine baktırabilirim.Acil Cevabını ve makaleni bekliyorum dostum.

  5. seko
    6 yıl önce

    @Dunaratar dostum.senin yorumun nedir?bilgin varmı bu konularda.zaman1 çok iyiymiş bu konularda.sen biliyorsan aydınlatırmısın kardeşim.

  6. seko
    6 yıl önce

    Dunaratar dalgamı geçiyon.40 yıl kim bekliyecek..hem o zamana kadar tedavisi bulunur.Elisa testide kalmaz.lütfen dalga geçmiyelim.ha bu arada zaman1 niye yazmiyo Dunaratar?

Cevap yazmak için yapınız.