Arkadaslar eskiler beni burda gormustur ben gecen sene bu aylarda korunmasiz vajinal bir iliski yasadim kadin escorttu iliskiden sonra belirli belirtiler gordum dil beyazligi dilde tomurcuk dilde aft kil koku iltihabi bu olanlar 1 ay icinde oldu 1. Ay devlet hastanesinde elisa oldum negatif aldim ikinci ay grip oldum oze hastanede elisa oldum negatif aldim 86. Gun kanuni sultan suleyman egitim arastirma hastanesinde elisa aldim negatif geldi konuyu kapattim o gunden sonra korkudan bi daha test olmadim ve bu sene evlenmeye karar verdim yarin tahlil yaptircam fakat cok tedirginim doner diye acaba 86 dan sonra donermi yada siz denk geldinizmi ?

Cevap ( 6 )

  1. supheli18
    6 yıl önce

    Platform ölmüş arkadaslar

  2. rekli35
    6 yıl önce

    Benim 6 ay sonrası 4. Nesil test devlette negatifim var ayrıca istanbul Ahenk laboratuar ında 88 gün pcr rna negatifim var ama dil beyazlıģı çene altında hafif şişlik var dı 2 gün önce diş eti iltihabı oldu ağzımın sol tarafı kaydı. Her kes 90 sondur diyor ama bir de yaşadığı m durum ortada.

  3. supheli18
    6 yıl önce

    Kardesim sana hiv degil fakat farkli bir virus bulasmis ama bu virusun ne oldugunu doktorlar bile cozemiyor bizim zamanimizda bi arkadas vardi adam yatalak duruma geldi hala negatif aliyordu entresan bisey

  4. rekli35
    6 yıl önce

    2 gün sonra Ankara ya gitme durumum var Anadolu'da bir kentteyim. Hacettepe de bir test daha olmak istiyorum. Antibiyotik ve ağrı kesici yalancı pozitif lik yapar mı?

  5. rekli35
    6 yıl önce

    O arkadaş ne oldu bu arada?

  6. supheli18
    6 yıl önce

    Valla bilmiyorum akibetini

Cevap yazmak için yapınız.