Diş etim bu gün iltihap landı kanal Tedavisi ile iltihabı dişçi temizledi. İnternet te diş eti iltihabı ile hivin iliskisi olduğu yazıyor. Korkuyorum bana destek olun lütfen. Dişim kaplama hemen altında iltihap yapmış. Hayır a yormak istiyorum.

Cevap ( 12 )

  1. Dark
    6 yıl önce

    @rekli kış ayındayız soğuktan zaten sağlam olmayan dişler iltihaplanıyor şişiyor ben daha geçen gün 4 gün agrıdan uyuyamadım agumentin kullandıgım halde dişçiye gittim oyle duzeldi herseyi oraya baglamamak gerek senin saçlarda egzema diyordun bi ara düzeldimi ne oldu kepeklenme gibi diyordun sanki

  2. rekli35
    6 yıl önce

    Egzama kepek hala var ama şimdi lik hafif ledi sanki bu iltihap beni çok korkuttu biraz kendimi toparlayayım bir test daha olmak farz oldu sanki.

  3. Dark
    6 yıl önce

    Diş iltihabı için test olacaksan hiç olma herkesin kışın diş agrısı tutuyor grip oluyrsun orda bile dişine vuruyor test olsan yine negatif gelecek elle tutulur baska belirtin varmı ? Snn 6 ayı geçmişti zatem testin hatta pcr t stinde vardı suan kaçıncı gündesin

  4. rekli35
    6 yıl önce

    Ama benim hiç olmazdı bir gariplik ler var. 10. Aya gidiyorum. Tam bu korkuyu atacam bir sorun oluyor geçen egzemam azdı bugün diş eti iltihabı hepsi de hivle alakalı

  5. Rekli en son ne zaman test oldun

  6. Dark
    6 yıl önce

    @rekli egzema ve diş eti hıv belirtisi olsaydı dunya hıvden kırılıyor olurdu herkeste görülen seyler egzema ve diş iltihabı kndini rahtlatmk için test olacaksan ol öyle rahatla busekilde rahatlicksan, ztn pcr testinde vardı.

  7. rekli35
    6 yıl önce

    185 GÜN 4. NESIL OLDUĞU SOYLENDI. EĞITIM VE ARAŞTIRMA HASTANE SI IDI. BİR DE 88. GÜN PCR HIV RNA İSTANBUL AHENK LABORATUAR INDA.

  8. Dark
    6 yıl önce

    Yine ol yine negatif gelecek sen en uç haliyle bak olaya hem 6 ay testin var ve pcr testin var.

  9. rekli35
    6 yıl önce

    Haklısın da böyle şeyler bende hiç olmazdı birde karşımdaki profiller cok tehlikeli idi. Genelev korunmasız verici oral travesti izmirde cahillik ettim aslında bir şey de yapmadım sadece sürtündüm ama bilmediğim prezervatif i o getir di bana taktı çıkarken bana şaka yaptı elini yuzume gözüme sürmüştü. Şüpheli bazı davranış lar yaptı bence penisi de vardı cift cinsiyetli ydi. Belkide bana getirmeden önce kendi sivisini prezervatif e damlattı nasıl güvendim hata yaptım.

  10. semer
    6 yıl önce

    renkli geçmişe bir çizgi çekip. yaptığımız hatadan ders çıkarmalıyız. Bir hata yaptık, evet ama bitti. Ben de benzer sorunlar yaşadım. Ben de oral yapmıştım Hijyen kurallarına dikkat etmeyen birine ondan sonra çok sorun yaşadım. Ama tabiki ders çıkardım. Ağız yaraları, dişeti kanamaları, bembeyaz bir dil, Bağırsak problemi v.s. v.s gidiyor. İzlediğm yol;(((bu arada çok doktora gittim ama sonuç sıfır.belirgin bir lezyon olmadıkça tanı koyamıyorlar))) Bol bol yoğurt, kefir(ev yapımı) turşu, günde bir kez adaçayı ve yeşil çay, probiyotik ürünler, doğal yiyecekler, Ağız probiyotiği şekerler, Bol bol nar ekşili, zeytinyağlı salatalar, Balık, Muz elma lifli meyveler, sık sık ağız temizliği, diş dil fırçalama. vs. vs.

  11. semer
    6 yıl önce

    bir de bol bol su iç, bakteri floran yavaş yavaş iyileşecektir.((( Bu iki yılıda bulabilir.)) Ama aynı hatayı sakın yapmayalım. Düzenli ilişkiler kurmalıyız. Bir de bağışıklık sistemini kuvvetli tutmaya özen göster.o çok önemli. Ben onun için her sabah takviye ürün alıyorum. (Bu arada 36 yaşındayım, Sanırım sen de aynı yaşlardasın.)

  12. rekli35
    6 yıl önce

    Teşekkür ederim. İnşallah tekrar eski günlerimi ze hepimiz döneriz

Cevap yazmak için yapınız.