Selam galil hoşgeldin. Akciğerim ağrıdığı için ve az da olsa şişkin olup geçmeyen bademciğim ve öksürüğüm için doktora gittim. Sinüzitim olduğu söylendi kan verdim CRP, Hemogram, Sedimentasyon baktılar. Ertesi gün gittik hiç bir sorun olmadığı söylendi kanda. Sinüzit için fısfıs, akciğer içinde antibiyotik verdiler. Fakat bazen kaslarım ağrıyor, başım ağrıyor, öksürürken kusuyorum, bazen yorgun oluyorum. Bademciklerim azda olsa öksürükle birlikte 1 aydır varlar. Vajinal sürtünme yaşamıştım.. Sizce normal midir? Lenfimde falan şişkinlik yok fakat hafif ağrılar oluyor oralarda da. Bu aralar öksürürken kusmam geçti ve öksürüğümde azaldı diyebilirim ama 1,5 aydır var bu bademcik denilen illet. Şuan 2.aydayım hastane biraz uzak olduğu için gidemiyorum doktor olmuyormuş çok sinir bozucu bir durum. Ne zaman gitsem izinde oluyor. Bende özel hastaneye gittim göğüs hastalıkları uzmanına boynumu falan kontrol etti, gece terlememin olup olmadığını sordu, olmadığı için bende olmadığını söyledim. Akciğerlerde falan bir şey çıkmadı çok şükür. Kandada bir şey yokmuş zaten 2 ay oldu olsaydı kanda belli olurdu bir terslik diye düşünüyorum. Kafama takılan şey antibiyotiğin işe yaramaması bademciklerim azda olsa şişkin durumda herhangi bir durum yok.

Cevap ( 8 )

  1. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    İlişkim korunmalı oldu fakat vajinal sürtünmede bir şey kaptım diye korkuyorum. Kadın eskorttu. İçimi tek rahatlatan şey ise kadının oldukça titiz olması. İlişki öncesi duş alması, ilişki sırasında 3 tane kondom değiştirmesi vs..

  2. Galil35
    6 yıl önce

    Hiç bir hastalık yoktur ki fiziksel belirti verip kanda çıkmasın. Kondom varken hiç bir hastalık kapmazsın lakin sürtünerekte korunmasız yaptıysan. Olabilir lakin hiv yönünden sıkıntı yok. Bi diğer hastalıklara baktır dicem ama hastalık bulgusu pek yok. Stres çok yapıyormusun peki takıntın çok var mı?

  3. Galil35
    6 yıl önce

    Bu arada hoşbuldum kardeşim :) . Testlerini bana yazar mısın.

  4. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Kadın kondomu çıkartıp üzerime çıkıp tükürüklü yolla sürtündü sadece başka bir şey olmadı. İlişki sırasında dediğim gibi 3 tane kondom değiştirdik. Stres yapmamaya çalışıyorum çoğu zaman komik şeyler izleyip gülebiliyorum fakat neden böyle oluyor anlamıyorum? Ailem dahi olsa kullanılmış bir bardağı kullanmama gibi ince takıntılarım var. Henüz hiv e özgü bir test yaptırmadım CRP, Sedi falan baktılar diye. Vücut ısım 37 derecede sabit durumda. Geçen gün yürürken böbreğim falan tutulmuş gibi hissettim bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Valla sen olmasan kim yardımcı olacak Galil :D

  5. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Bu aralar hiç olmayan şeyler yaşıyorum yani. Bacağımı bile masaya koyup 1 dakika beklediğim de çok azda olsun karıncalanıyor/uyuşuyor. Çok kan veren biride değilim ama bu aralar elimin rengi falan beyaz. Kansızlıkta olabileceğini düşünüyorum.

  6. Galil35
    6 yıl önce

    O şekilde bacak karıncalanması herkeste olur bendede var. Anlaşılan takıntılı birisin. Ol bitane test rahatına bak. Ben korunmasız girmiştim :)

  7. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Hotmail falan kullanıyor musun? Senle bir konuşalım istersen.

  8. Galil35
    6 yıl önce

    Cevaplar kısmında mailimi bıraktm faceden ulaşabilirsin kardeşim.

Cevap yazmak için yapınız.