Cevap ( 22 )

  1. Galil35
    6 yıl önce

    @uyuyamıyorum kardeşim. Hivle ilgili hiç bir sorunun yok olmayacaktırda. Ama ağır belirtilerin varsa diğer hastalıklara baktırmayı unutma, onlarda pek önemli değil zaten tedavisi var yani. Walla öyle bir giriyim dedm kardeşim :)

  2. Galil35
    6 yıl önce

    @BitmeyenCile kardeşim normalde olduğun bu test yeterli. Ama kafan rahat etsin diye bi test daha olabilirsin nasıl olsa değişen bişey olmayacak, sadece kafana takılmasın diye.

  3. Galil35
    6 yıl önce

    @Sem bey25 , günaydın kardeşim denizden bulaş olacağına pek ihtimal vermiyorum çünkü bu virüs insan içinde çok güçlü olduğu kadar, dış ortamdada o kadar güçsüz yani hava ile temas eden virüs 1-2 dakika içinde ölür, deniz suyunda kim bilir ne olur. Parmağındaki yaraya gelince kurumuş kabuk tutmuş bir yaraysa hiç bişey olmaz. Veya hiç kanamamıssa deri bütünlüğü bozulmamışsa yine bulaş olmaz. Ayrıca virüs girse bile seni hiv edebilmesi için belli bir viral yük önemlidir. Yani vücuda girecek olan bi kaç virüsle vücudumuz komik ama baş edebiliyor.

  4. Galil35
    6 yıl önce

    @Pişman7 kardeşim test günlerini daha detaylı yazsan sana daha iyi şekilde yardımcı olabilirim. Belirtilerine gelince diğer hastalıklara baktırdın mı. Şöyle blr kural vardır tıpta, hiç bir hastalık yoktur ki vücutta belirti verip kanda çıkmasın. Yani testte çıkmaması imkansız. Benim geçmişimde hastanede test oluyordum. Ben negatif alırken bi başkası aynı makinadan pozitif aldı. Demem o ki belirtilerin psikolojik olma payı çok yüksek.

  5. Galil35
    6 yıl önce

    @Hayatguzeldevamediyor kardeşim. 3.ay testini oldun mu? Gerçi 57 duonunda dönmesi beklenmez. Diğer arkadaşlara dediğim gibi sanada söyliyim diğer hastalıklara bi baktır. Sorun yoksa belirtilerin yuzde 100 psikolojik.

  6. Galil35
    6 yıl önce

    @Borazovic kardeşim olduğun test tam zamanında olmuş, bundan sonrası diğer testlerininde negatif gelirdi. Condomdan sperm atmaz, tek delik olsa bile o basınç anında yırtılır. Bence korkulacak bir yanı yok. Dil beyazlığına gelince bu çok insanda var. Ayrıca sigara, kahve, çay vb. Gibi ürünlerin çok tüketimelside dil pasına beyazına sebep olabilir.

  7. sem bey25
    6 yıl önce

    @GALİL35 kardesım ben kızı iki defa burda kard test yaptırdım negatıf cıktı kard testler bazı doktolar guvenebilirsin dıyor bazı doktorlar az guvenırlık var dıyor

  8. sem bey25
    6 yıl önce

    @GALILA35 elimdeki zımba teli batmasıda zımba çizdi öyle ciddi bir acık yara olmadı tabi ki cok az kan aktı yada akmadı tam hatırlamıyorum gidip yıkadım hemen ertesi gun denize gittim baya bir yuzdum aksama doğru bu hadiseyi yasadım ve suan yurt dısındayım ve cok tedirgiimn olaydan 75 gun gectı kızla halen konusuyorum hergun soruyum hıv var mı yok mu diye kafayı yedim anlayacağın

  9. sem bey25
    6 yıl önce

    @GALİLA35 CEVAPLARMISIN , BU ARALAR KALP CARPINTIM OLUYOR VE SÜREKLİ DAMAR SEYİRMESİ OLUYOR VE RAHATSIZ OLUYORUM KARDEŞ CEVAPLARMISIN

  10. Galil35
    6 yıl önce

    @Borazovic kardeşim 150.gündesin akut evreyi çoktan geçtin yani belirtiler 3ila 6 hafta arasında olur daha sonra, 5-10 yıl sonra belirti verir. Dil beyazlığına takılma herkeste var o.

  11. Galil35
    6 yıl önce

    @Sem bey25 kardeşim kart testlerde yanlış pozitif verme durumu yüksek olduğundan güvenilir değil derler.. Yaradan bulaş olayıda iki tarafında açık kanayan yara bulunması gerekiyor bildiğin deri bütünlüğü bozulmuş yaralar. 75 gün geçmiş bir test sen ol rahatla kardeşim..

  12. sem bey25
    6 yıl önce

    @GALIL35 KIZIN ACIK YARASI YOKTU SADECE O PARMAKLA BIRAZ VAJINASINI OKSADIM KARDESIM parmagımı kızın vajınasına sokmadım pargın ucuyla oksadım tanzanyadayım kardesım nerde olucam kard test yanlış pozitiflik veriyorsa o zaman pozirif vermediği surece verdıgı negatıflıklar doğru mu yani [email protected] mail adresim bıraz benımle konusya ulkemden cok uzaktayım

  13. Galil35
    6 yıl önce

    @sem bey25 evet bu yüzden güvensiz olduğu söylenir. Parmağınıda sokmadıysan hiç risk yoktur. Orada test olabilirsin hemde en iyl testler düzeyinde kart testten başka vardır illaki çünkü oralar çıkış yeri.

  14. Galil35
    6 yıl önce

    Kardeşim mail veremiyorum maalesef ama istersen faceden konuşabilirz.

  15. sem bey25
    6 yıl önce

    LİNK GÖNDER KARDESIM KONUSALIM

  16. Galil35
    6 yıl önce

    Link vermek biraz sıkıntılı daha dogrusu yapmak bilmiyorum

  17. sem bey25
    6 yıl önce

    SEN BUYUK IHTIMAL GERÇEK FACEBBOOK KULLANMIYORSUN ONU BANA SOYLE BARİ EKLİM SENI :d:d:

  18. sem bey25
    6 yıl önce

    SEN BUYUK IHTIMAL GERÇEK FACEBBOOK KULLANMIYORSUN ONU BANA SOYLE BARİ EKLİM SENI :d:d:

  19. sem bey25
    6 yıl önce

    @GALİLkardesım göderdığım mailden bana ulaş

  20. Galil35
    6 yıl önce

    Mailini göremedim. [email protected] facede bul beni kardeşim

  21. sem bey25
    6 yıl önce

    Han Zep SADECE BU ISIM CIKIYOR DOĞRU MU

  22. Galil35
    6 yıl önce

    Aynen öyle

Cevap yazmak için yapınız.