Bugun 11. Gunum. Korunmali bir iliskim oldu. Karsi taraf temiz oldugu konusunda israrli. Ama deli stres yapiyorum. Strestenmidir bilinmez atesim cikti. Sol kulagim da agri var. Deli olacam arkadaslar. Ofiste calisamiyorum kafami hicbirseye veremiyorum. Stresten insanin atesi cikar mi? 11. Gunde belirti vermeye baslar mi bu illet? Bu cumartesi hiv duo ultra testi yaptiricam ayrica. Karsi tarafin temiz olmadigini varsayarsak ki aksini idda ediyor; korunmali yolla gerceklesen cinsel iliskide bana bulasma olasiligi nedir? Nokur yardim edin com caresizim. Hayatimin ilk ve tek hatasini yaptim ve bu hayatima mal olmak uzere.

Cevap ( 28 )

  1. Destroy
    6 yıl önce

    Stresten insanin atesi cikar, ishal olur, grip olur, cilt dokulmesi yasar, agzinda yara cikar bunlarin hepsi hiv belirtisi olarak da var dimi ? :) stres adamin omrunu kisaltir omrunu. Korunmussun eger prezervatif patlamadi ise bulas olmaz. Hemen yeni konu acip direkt olarak kendi derdine care bulmaya calisacagina keske biraz inceleme yapmis olsaydin. Bu senin acindanda daha iyi olurdu.

  2. borazovic
    6 yıl önce

    önce panik yapma bi sakin ol korunmuşsan bulaş olmaz adın üstünde korunuyosun bende korunarak ilişkiye girdim hiv duo ultra yaptırdım negatif sonuç aldım halan tedirgin miyim tedirginim şimdi bence 28. günde hiv duo ultra yaptır eğer erken yaptırırsan alacağın negatif sonucu bu sefer sorgulayacaksın bir kere daha test yaptıracaksın o stresi yaşayacaksın gerek yok 28. günde hiv duo ultra yaptır yaptıracaksan

  3. HayatiminHatasi
    6 yıl önce

    Bugun mavi labi aradim. Telefona cikan kadin, korunmali iliskilerde bulasma ihtimali dedi. cok buyuk bir oran degil miarkadaslar icim rahat etmiyor bir turlu. Opusme ve oral seks ile de bulas olmaz dedi ayrica.

  4. Melih
    6 yıl önce

    dostum korunmalı ilşkide bulaş olmaz rahat ol negatifsin

  5. HayatiminHatasi
    6 yıl önce

    Ben 15.gunde yaptirmak istiyorum arkadaslar. Negatif cikarsa teyit ettirmek icin 28.gunde de yaptiricam. Mavi lab nekadar guvenilir peki? Gideniniz var mi? Cogu kisi universite hastanelerinde yaptir testlerini ozeller iyi degil diyor. Ama erken tani testleri de sadece ozel labaratuarlarda mevcut. Mavi lab dan alacagim sonuclar guvenilir olacak degil mi?

  6. HayatiminHatasi
    6 yıl önce

    Ayrica birsey daha takildi aklima. Bu test 14. Gunden itibaren yuzde 99 kusur net sonuc veriyor diyorlar. Fakat 28. Gunde tekrar baktirin diyorlar bunu anlamiyorum. Ozaman 14. Gunden sonra yaptirilan testin hicbir guvenilirligi kalmiyor dusununce. Burda mantigi anlayamadim.

  7. Melih
    6 yıl önce

    yüzde 99 deil 99,82 netlıkde sonuç alırsın 28 de tekrar denmesi geride kalan 0,002 lik kısmı ekarte etmek için olası bir hatanın önune geçmek için dostum

  8. Melih
    6 yıl önce

    mavı lab güvenılırdır ama istersen ankara düzen lab da yaptır turkak dan kredite bir lab düzen labaratuarı

  9. Melih
    6 yıl önce

    mavı lab güvenılırdır ama istersen ankara düzen lab da yaptır turkak dan akredite bir lab düzen labaratuarı

  10. HayatiminHatasi
    6 yıl önce

    Ankara uzak bana. Mavi lab guvenilir diyorsaniz orda yaptiricam testlerimi.

  11. borazovic
    6 yıl önce

    ben mavi lab da yaptırdım testimi bu arada aradığın da sana korunmalı ilişkide bulaş ihtimali kaç dediler onu yazmamışsın 28 de tekrar test olayını hiv duo ultra da ilk defa duyuyorum 28 de git tek test ol yinede sen bilirsin

  12. Destroy
    6 yıl önce

    40 tane ust uste kondomda taksan ozel labi arayip sorarsan gelin her ihtimale karsi test yapalim dicekler. Yahu arkadaslar siz neyi idrak edemiyosunuz ya ? Korunmussun kardesim terket burayi asil hastalik bu forumda adida fobi hemen git burdan yoksa olan sana olcak.

  13. HayatiminHatasi
    6 yıl önce

    Karsi taraf hiv pozitif ise prezervatifli iliskide bulas ihtimali yuzde 10 dedi kadin. Ve bu beni mahvetti. Cok buyuk bir risk degil mi bu?

  14. HayatiminHatasi
    6 yıl önce

    Kardesim keske terkedebilsem. Yedim bir bok. Stres ve panik icindeyim.

  15. Destroy
    6 yıl önce

    Sende ona sey deseydin Amerikanlarin bi lafi vardir bildin mi ? Fuck you :) kondomlu iliskide konsomduz %1 :)) bu nasil bir sacmaliktir yahu.

  16. Destroy
    6 yıl önce

    Pardon yazim hatasi kondomsuz iliskide %1 kondomlu bunu diyen laba zaten sen gitme

  17. noctorual
    6 yıl önce

    binde 1 den yüzde 10 a yukselmiş maşallah.labların sözüyle hareket etmeyin onlar senin paranı almak için

  18. noctorual
    6 yıl önce

    senin paranı almak için

  19. noctorual
    6 yıl önce

  20. QSS-2
    6 yıl önce

    4/8/11. ayda dandik bir labda COMBO 13. ay LABISTANBUL Kadıköy şubesinde ELISA yaptırdım. Güvenebilir miyim? Herkes düzen mavi veya üniversite hastanesinde yaptırmış. Aklım olaydı da direkt iyi yerlerde yaptırsaydım.

  21. HayatiminHatasi
    6 yıl önce

    Bu hiv nezaman belirti gostermeye baslar? Bursa da hayat hastanesine gittim. Orda bir uzmanla gorustum ozellikle. Hayt hastanesinin web sitesinde hiv bilgilendirmesi yapan adam. 1. Ay sonra baslar belirtileri dedi bana. Yani vucudumdaki degisiklikleri dakikalil sorgular oldum her dakika aynaya bakiyorum yutkunmami kontrol ediyorum bogazimi kontrol ediyorum. Sanki bogazim da agrilar basladi. Adamin desigi gibi daha erken mi belirti gostermesi icin.

  22. bu mereti erkekegin kapmasi kadinin kapmasindan daha zor korunmasiz iliskilerde. tabi sen korunmaliymissin kasmani gerektirecek bi sey yok. ateş bircok hastalik sebebiyle ortaya cikar vucudun viruslerin(grip virusu cogunlukla) protein yapilarini bozmak icin vucut sicakligini arttirmasiyla olusuyor olagan bir sey sadece hivin belirtisi diyemezsin buna. korunmali da oldugun icin hiv olacagini sanmiyorum. ama sen en son 90 da ilk olarak da cok kafana taktigin icin 14ten sonra bir hiv duo ultra ol.

  23. 90 da elisa testi*

  24. bir de sunu soyleyeyim gelisen saglik sektoruyle artik hiv+ oldurucu bir hastalik olmaktan cikti. şeker hastaligi gibi kronik hastaliklar icinde degerlendiriliyor Dunya Sgalik Orgutu listelerinde. en son cikan hiv pozitif ilaci genovoya da diger ilaclada gore devrim niteliginde. gunde sadece bir hapla hayatini negatifler gibi yasayabiliyorsun. hayatkm bitti hayatim sondu gibi dusuncelere de kapilma. testlerini yaptir ve negatifini gor biraz rahatla.

  25. noctorual
    6 yıl önce

    come to besiktas sen 90. gune ulastınmı kardes

  26. yok kardesim ulasmadim yarin tam 40.gün. lenfler sisik 22, duo negatif var bakalim hayirlisi.

  27. Sakin ol bu hastaliga yakalananlar bile bizden sakin eger belirtin yoksa 90.gune kadar aklina bile getirme vicudunda belirti arama gunun dolunca devlet hst enfeksiyon bolumune git durumunu anlat test ol ve sonuca inan

  28. Sakin ol bu hastaliga yakalananlar bile bizden sakin eger belirtin yoksa 90.gune kadar aklina bile getirme vicudunda belirti arama gunun dolunca devlet hst enfeksiyon bolumune git durumunu anlat test ol ve sonuca inan

Cevap yazmak için yapınız.