Arkadaşlar 50 gün önce masaj salonunda 10 saniye kadar kısacık bir verici oral ve 15 saniye falan öpüşme oldu. 2 hafta önce falan ağzımda büyük bir aft çıktı ve o bitince 2 gün sonra 2 tane çok küçük Aftlar çıktı. İlk defa peş peşe aft çıktığına şahit oluyorum. Test yaptırmadım. Ne dersiniz?

Cevap ( 6 )

  1. Destroy
    6 yıl önce

    Test yaptir eger icinde suphe varsa. Baska ne diyebiliriz ki ?

  2. Painkiller54
    6 yıl önce

    Sizce çok risk var mı onu sormak istedim

  3. noctorual
    6 yıl önce

    test ol kardeş,90 dan sonra bir test daha kafa rahat olsun,sonucu beklemek çok zor oluyor ama hep acaba ile yasamaktan iyidir

  4. Destroy
    6 yıl önce

    Vala kardesim riski nasil hesaplican ki aslinda yabanci sitelerde falanda cok okumustum ben oral sex ile bulas vakasi hic bildirilmemis orgute. Hiv virusu ilk ciktigindan bu yana oral sex ile bulas vakasi olan birkac olay bildirilmis fakat onlarinda raporlari pek inandirici gelmemis. Olaya su acidan bakabiliriz bu durumda ora sex ile bulas olmasi icin oral yapn kisinin agzinda kanayan yara ve sendede acik bir yara olmasi gerekiyor tukurukdeki enzimler zaten hivi olduruyoe ve tukrul bulastirici sivi kabul edilmiyor. Fakat dunyada oral sexin bulas riski hesaplanamiyor sebebide oral sex ten sonra mutlak ihtimal vajinal veya anal sex yapiliyor olmasi. Ama tum bunlara ragmen oral sex ile hiv bulas riski gercekten yok denebilecek kadar az deniliyor heryerde hatta cogu uzman test onermiyor. Umarim anlatabilmisimdir.

  5. Destroy
    6 yıl önce

    Tabi bu soylediklerim hiv icin gecerli !! Diger cinsel yolla bulasan hastaliklar oral sex ilede gecebilyor. Ben okuduklarimi arastirdigim kadariyla yazdim sen bu durumu yinede bir doktora danis tabiki.

  6. Oral ile bulasnaz demeyin risk herzaman vardir. Pozitif bir kisiyle yapilan hertur cinsel munasebet sonucu korunma yok ise bulasma ihtimali vardir.

Cevap yazmak için yapınız.