Arkadaşlar 2 saat önce ekmek yerken içinde kırmızılık farkettim ağzımdan ekmek parçasını çıkardığımda onada da kırmızılık vardı inceledim kana benziyodu ekmeği dün akşam almıştık.Sizce bu kan olsa kanda da hiv olsa bulaş ihtimali var mı ?

Cevap ( 7 )

  1. rekli35
    6 yıl önce

    Olmaz.......

  2. tarzan
    6 yıl önce

    Kardesim hiv olsa bile yarim saat icin de dış ortam da ölür dış ortam da hiv yaşamaz inaktive olur. Hepatit c hepati b ye dikkat et

  3. tarzan
    6 yıl önce

    Boyle bir ihtimal yok test olmana bile gerek yok

  4. e.ankara
    6 yıl önce

    yine de bir test ol, hiv ve hepatit. kirmizi hamur parcasini atmasaydin, kan olup olmadigi anlaman mumkun, eczanelerde veya kimyacilarda fenol fitaleyn (phenol phelatin), hidrojen peroksit ve saf alkol bulabilirsin, hepsini uzerine damlattiginda mor rengi verirse kandir. ayrica virus dis ortamda yarim saat icinde ölür diye bilgi veren arkadas icin soyluyorum, maalesed virusler ölmezler, uygun ortam bulamadiklarinda uyku moduna girerler.

  5. e.ankara
    6 yıl önce

    hiv veya kirim kongo hatta en basitinden dudak ucugu virusu dahi yok edilemezler, sadece tampon tedavi ile cogalmalari engellenir

  6. df
    6 yıl önce

    e.ankara ağzımdaydı tükürdüm parçayı gargara falan yaptımda.Umarım kan değildir.

  7. ya olum siktirin gidin bi pezeveng dadandi buraya farkli nicklerle aptal aptal sorular soruyor yok arkadasiyla tokalasmis. yok arkadasinjn tukurugu gelmis. yok ekmekte kan varmis yok tuvalet cesmesinden su cekip icmis. ulan serefsiz ! burada insanlarin dertleri var ciddi bir mesele bu sen nasil alaya aliyosun. amcik azcik insan ol.

Cevap yazmak için yapınız.