Cevap ( 4 )

  1. efe25
    6 yıl önce

    48 negatifi var ve 55 de pozitif goruldu olay bu ama bu yalanci lozitiflik olayi sanirim cunki oldugu test duo ultra her ikiside 48 de yakalamamasi imkansiz wb ye gitmis 100 bin negatif yalanci pozitif olay bu yani manşet yapmaya gerek yok bu olayi

  2. Hiv yayildikca yeni yeni seyler ogrenicez demistik tabiki hiv ise deyilsede cikacak birgun bugun durex in hiv ile ilgili bilgilendirme sayfasindan hiv bulastigindan itibaren 1 veya 2 ay sonra 1 yila kadar uzayan belirtiler olabilir ve bagisiklik savasi kaybedince belirtiler ortadan kalkar diyor. Ysni antikor uretilince belirtiler kalkar demiyor.

  3. rekli35
    6 yıl önce

    Bu dediginden ben hiv kesin sonuç için 1 yıl sonra test olunmalı anlamını çıkarıyorum. Bu şüphe insanı mahvediyor.

  4. erayfobi
    5 yıl önce

    rekli35 ya bu postlarını yeni gördüm. Açtım okudum yazan kişiler farklı ama 2side 25 Ocak'ta yazmış ve ortadan kaybolmuş. Tanı alsalar heralde soruşturulardı daha çok diye düşünüyorum. Ya milleti trollüyorlar ya yalancı pozitif ve negatifi alıp kapatıyor ama öyle bile olsa heralde yazardı samimi olsa yani yalancı pozitifti diye.. Benimde korumasız oral var. En az 8. hafta duom negatif şimdi tırsıyorum tekrar test olmaya, hala düzelemedim. Üstüne tabi geçmeyen stres kaynaklı abukluklar..

Cevap yazmak için yapınız.