Cevap ( 10 )

  1. Destroy
    6 yıl önce

    Bu belirsiz pozitif neden bana Zaman1 i animsatiyor acaba ?

  2. mrhasta
    6 yıl önce

    Doktor 10 15 20 sene sonra belirti veren mikrobun en az 1 yıl takibi gerekir demiş. Doktor değilim ama okuyup araştırdığım kadarıyla fikrim belirti vermesinin 20 seneyi bulmayacağı yönünde. Bir de bu doktor enfeksiyon uzmanı mı yoksa aile hekimi mi? Virüse mikrop dememiştir herhalde.

  3. Bu doktor benide cok gerdi emin olun kendisi ege unv de bu konu uzerinde hastalari olan biri bana bir hastanin 4 sene sonra pozitif tespit edildigini soyledi bende sok gecirdim ancak olay hangi yilda idi ve o yildan 4 sene oncesi hangi yildi wb sonucumu 4yil sonra pozitif oldu elisa mi combomu ne onu soylemedi simdiki cohazlar ve test kitleri eminim daha iyidir. Ve bu hastalik icin umarim daha hizli ve daha net sonuclari ucuza veren testler gelistirilir hatta eczaneden kendimiz alip uygulaya biliriz bence boyle olmasi hastaligin hizli birsekilde yayilmasini onler.

  4. mrhasta
    6 yıl önce

    doktorun adı neydi, bizzat ben arayıp sorayım detayları, eğer ulaşabilirsem.

  5. mrhasta
    6 yıl önce

    @belirsiz pozitif en azından e-posta ile sorarım

  6. Destroy
    6 yıl önce

    Mr Hasta ben aradim adami kardesim 45. Gunde alinan negatiflik yeterlidir diyor. Fakat sunuda belirtti telefon uzerinden konusmak dogru degil sonra yanlis anlasilmalara sebep oluyor dedi ve demekki adamin bu meselelerden haberi var fakat ortada tam anlasilmayan bir durum var cunku adam 45. Gun 4. Nesil testlerden alinan negatiflik gecerlidir dedi.

  7. mrhasta
    6 yıl önce

    @destroy o hastanın antijeni ya da RNA'sı da mı negatifmiş 4 yıl boyunca acaba? Keşke sorsaymışsın.

  8. mrhasta
    6 yıl önce

    Bir de sana 45. gün yeterli dediyse belirsiz pozitife neden 1 yıl demiş ki? Tekrar arayıp en azından bu iki kısa soruyu sorabilirsen çok makbule geçer.

  9. Destroy
    6 yıl önce

    Mrhasta bende arayip detayli bilgi almak istiyorum ama adami zor konusturdum telefonda daha ilk cumlemde kestirip atti yani. Inan ki bidaha arayip savdiramicam kendimi yoksa arardim burdaki herkes icin. Ben arar konusurum diyen olursa bizide bilgilendirsin lutfen.

  10. Arkadaslar doktor bisey atiyor ortaya bende sizlerle paylastim bilgi almak icin doktor soyluyor sonra 45 yeterli diyor ama binlerce insan icinde birkac farkli insan literaturde yer edebiliyor. Benim size yalan borcum yok doktorlarin burnu havada bircogu cunku ayda 30.000 tl ile 50.000 tl gelirleri var size baksada maasini alir bakmasada ama parasi olanlardan daha guzel para alir. Bence baktiklari hasta gruplarini zengin olsn insanlardan belliyorlardir yani onlardan biri gelince herturlu test tedavi hizlica yapilirken gariban insanlara bugun git yarin gel falan

Cevap yazmak için yapınız.