Arkadaşlar bundan yaklaşık 5 ay önce korunmasız escortla 1-2 dakika süren bi şüpeli vajinal ilişkim oldu.Sonrasında 28.gün eliza negatif,36.gün combo negatif,49,64,ve son olarak 120. Gün eğitim araştırma hastanesinde eliza testlerim negatif geldi.Ram konuyu kapattım derken sık olmamakla beraber ara ara gece terlemelerim oluyo ama öyle ıslanıcak kadar değil hafif terlerme,yalnız ben kafaya taktım gene acabamı diye gene şüphe duymaya başladım,lütfen yardımcı olun bu testlerin dönme imkanı varmı,testlerim hakkında yorumlarsanız çok sevinirim..

Cevap ( 4 )

  1. uyuyamıyorum
    6 yıl önce

    Hiv açısından bir sorun yok testlerin yeterli hatta çok test olmuşsun. Ama yinede git hastaneye bir elisa ol için rahatlar en azından ama temizsin

  2. Destroy
    6 yıl önce

    Kardesim hayatinda ilk defami gece terliyosun anlamadimki. Bir suru test olmussun negatif burda senin yerinde olmak isteyen birsuru insan var fakat sayenizde kimse 90 da negatif alsa bile rahatlayamicak. Ara ara Zaman1 farkli hesaplardan girip bizi trolluyo gibime geliyo ya hadi hayirlisi.

  3. noizboys_42
    6 yıl önce

    Destroy kusura bakma kardeşim,bende burdaki zaman1 ve onun gibiler yüzünden kapatamadım aynı konudan muzdaribiz,amacım kimseyi tedirgin etmek morelini bozmak değil rahatsızlık verdiysem kusura kalma

  4. Destroy
    6 yıl önce

    Noizboys kardesim ben seni kastetmedim zaten yanlis anlama. Fakat senin durumunda bisey yok zaten negatifsin ne guzel dert etme artik belirtileri bosver bircok test olmussun hepsi negatif kapat konuyu bence hatta buraya girme cunku buraya girdikce insan kapatamiyor.

Cevap yazmak için yapınız.