Arkadaşlar konuyu kapatmak için sona geldim ankaradayım testlerim şunlar.21-gün hiv duo ultra(düzen lab) 13-55-90-240-270 devlet hastanesi hepsi negatif doktorum 3 ayda kapat demişti ama kapatamadım şimdi ankaraya geldim test olucam. Sizde düzen labda combomu olayım ? Yoksa hacettepe hastanesinde elisamı olayım hangisi net kapatmam için yeterli olur ? Amına kduğum neden kapatmadın diyenler haklılar belirti dediğimiz olay yüzünden :))

Cevap ( 4 )

  1. Sakin ol bende gecen gun panikledim sagolsun babun yardimci oldu yazilari yanlis anlamisim belirtiler varsa ki bendede var halen devam ediyor vicutta bir savas var ve devam ediyor .ancak bunu yasayarak ogrenecegiz ve gec olmayacak pcr baktirabilirsin biraz daha icin rahat edecekse yada nat olabilirsin. Ama sakin ol kol kaslarinda agri varmi kasik sismesi varmi

  2. uyuyamıyorum
    6 yıl önce

    Vücütta ağrı sızı 1 aydan beri geçmeyen öksürük. Bağırsak sorunu kalça ve bacaklarda sivilce bunlar belirtiler

  3. uyuyamıyorum
    6 yıl önce

    Nat testi ney nasıl yaptırıcam

  4. uyuyamıyorum
    6 yıl önce

    Haklısın @dunatar düzen lab 21 den sonra dönmez demişti 3.ay doktor kapat dedi yetmedi 8,ay doktor gerek yok teste Ama yapayım istiyosan dedi oda negatif üstüne üstün 9.ay gittim başka hastanede oldum sonuçlara internetten bakıyorum oda negatif şimdi ankarada test olucaktım düzeni aradım doktor gerek yok teste gelme dedi..

Cevap yazmak için yapınız.