Kardeşim buralardaysan cevap verirsen çok sevinirim aklıma takılan bir ikişey var soramak istiyorum. yardımına ihtiyacım var ben anlayacağını tahmin ediyorum. Şimdiden teşekkürler!

Cevap ( 6 )

  1. Galil35
    6 yıl önce

    Herdaim kardeşim buyur yaz.

  2. SINIRDIŞI
    6 yıl önce

    Ya aga bu woodoo'yla zaman1 iyice fobiyi yükseltti bende ama baktım ki kimse umursamamış bende sallamıyorum. soracaktım ama seninde morelini bozmayayım sormayacam kardeşim :) sizler gibi kapatıp testlerime güveneceğim.9. ay da oldum son testimi negatif geldi demekki yaşadıklarım hivle alakalı değil! bizi boşver fobi işte :) sen nasılsın? neler yapıyorsun görüşmeyeli :)

  3. Galil35
    6 yıl önce

    En güzel kararı vermişsin kardeşim. Zaten wodo filan ortaya attığı vakalar hep sahte yalan çıktı, ifşaladık burda ama utanmaz bir ara yok oldu ama hiv virüsü gibi yine türedi. Zaman1 western blod testi yaptı düşün artık, bu kişiler kafaya takılmayacak kişiler. Hamd olsun kardeşim, iş güç yaşayıp gidiyoruz, sen Nasılsın :)

  4. SINIRDIŞI
    6 yıl önce

    Nasıl olsun be kardeşim bizde iş güç çoluk çocuk bide bu fobi belası yaşayıp gidiyoruz işte :D pek bir değişiklik yok :) kızım şubatta 1 yaşına giricek onun heyecanı var işte :)

  5. Galil35
    6 yıl önce

    Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Bu hiv konusunu unut, değişen birşey olmayacak, olan zamanına olur , kızının o tatlı heyecanını yaşa :)

  6. SINIRDIŞI
    6 yıl önce

    Amin kardeşim inşallah :) darısı sana... sağlıcakla kal. Bu zaman1 ve woodoyu okuyunca hayatım karardı girmemeye özen göstereceğim.

Cevap yazmak için yapınız.