Biliyorsunuz ki. Ben eskisi gibi artık sitede değilim. Bazı hatırı sayılır kardeşlerim için arada bir uğrarım. Burada bulunduğum zaman içerisinde, sitenin tüm geçmişide dahil, yerel kaynaklarında en çok soru cevaplayan ilk 10 kişininde arasında olduğumu farkettim. Bundan mutluyum. Ama şuda gerçektir ki bilgilendirdiğim tüm insanlar sorunsuz bir şekilde hayatlarına devam etmekte. Ben burada kimseylede bilgi yarışı yapmam. Fobiklerle işim olmaz, lafı anlayana ederim. Son olarak sitede bulunma amacım ki beni bilen bilir, yeni gelenlere bulundukları karanlığa mum ışığı kadarda olsa ışık tutabilmek. Size söyleyeceğim şey bir taraf tasdiklenmiş, dünyaca benimsenmiş bilgiler, bir tarafsa bizim sitenin fobikleri, sen neye inanmak istersen. Saygılar, Sevgiler.

Cevap ( 9 )

  1. Babun
    6 yıl önce

    Hocam son yıllık geçmişi okudum sen bayağı eskilerdensin. Bene bir süre daha kalıp gideceğim. Ara ara yoklarsan iyi olur. Bazı yanlış şeyler vardı, sayende soulbrave vakasınının aslını öğrendik mesela. Desteklerini esirgeme.

  2. Galil35
    6 yıl önce

    Desteğim daima olucak kardeşim. Bir ara gittim ama, edindiğim bilgileri başkalarıyla sürekli olarak paylaşmanın, bilinçlendirmenin daha doğru olduğunu düşündüm ve tekrar katıldım. Belkide bağımlısı oldum :)

  3. AlPacino
    6 yıl önce

    varol Galil abi, senin desteğin olmasa bu süreçte halimiz ne olurdu kim bilir

  4. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Sana ulaşabileceğim yer var mı galil abi

  5. Galil35
    6 yıl önce

    Sizler varolun kardeşlerim. :)

  6. Galil35
    6 yıl önce

    @Yaptıkbirhata, buradan da yardımcı olabilirim kardeşim istersen.

  7. Babun
    6 yıl önce

    Sen girip yazmazsan ortalık fobiklerin meydanına kalıyor. Bu fobikler önce soru soruyorlar cevap almadan aynı konu hakkında başkalarının sorularını cevaplıyorlar. Bunlara pabuç bırakmayalım. Selamlar.

  8. Galil35
    6 yıl önce

    Şeytan diyor bu fobiklerin önüne öyle vakalar öyle sorunlar türet ki daha da kafayı yesinler ama, başkaları etkilenir ya gerek yok buna.

  9. Babun
    6 yıl önce

    Bende bazen dediğini düşünüyorum ama aslında fobiklerede üzülüyorum. Adamlar ne yaşıyorlarsa uçup gitmiş kafalar.

Cevap yazmak için yapınız.