Bu olaydan yani hiv var mı yok mu durumundan kurtulmak zor hele evli isen kat kat zor. Saçma sapan bir maceraya girdim. Testlerim negatif ama bir türlü kurtulamiyorum. Yillaca yanlış olayım olmadı. İzmir gezisinde dağıtalım dedim dağıldım. Genelevde Korunmasız verici oral daha sonra Bornova sokağında bir travesti ile sadece sürtünme korunmalı ama prezervatif i o taktı. Bir türlü kendimi bu konudan uzak Tutamıyorum ya bir gün çıkarsa. Bekar olsaydım bu kadar kafaya takmazdim.

Cevap ( 4 )

  1. Babun
    6 yıl önce

    Bir gece çektim kafayı en son eskorttan döndüğümü hayırlıyorum. O günden beri hayat zindan oldu. Hiv sitelerini Okumaktan, bulaş olmasına korkmaktan, Allaha dua etmekten bir hal oldum. En son 62'de duo negatif aldımda biraz rahatladım. Şu an 73'deyim. Çok pişmanım çok. Yaptığım hata bir yandan, pişmanlık diğer yandan. Daha yeni yeni topluyorum. 90 gelsin diye bekliyorum.

  2. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Bunun yaşla veya evli olmakla bir alakası yok abi. Olmuş bitmiş şeyi kafana takma. Ben 16 yaşındayım meraktan böyle bir şey yaptım şimdi hiv belirtileri yaşıyorum sağ kol kas ağrısı, halsizlik, baş dönmesi, öksürme, kusma hissi gibi. Bunların hepsi 5 günde falan oldu. Hıv olupta daha bunu ailene söyleme riski var ki bu durumda rahatsın negatif çıkmış. Bu konuyu kapat bence

  3. rekli35
    6 yıl önce

    İzmir dönüşü ufak bir şüphem vardı. Yoktur canım ne yaptım ki zaten diyordum. Ama bir şu hiv belirtilerine bakayım dedim kabus ondan sonra başladı. Baktığım yerde Hacettepe hatam web sayfasında yer alan hivin klinik tanısı diye bir çalışması bence kaldırsınlar o yayını veya yeni olay yaşayanlar okumasinlar onu ciddiye almasinlar. Ben aldım en son 6 ay testim negatif ama gel de cidfiye alma tıp ta Türkiye nin en iyi üniversiteler inden birisi ve hiv- aids araştırma merkezi var ve bu merkezin yayinı.

  4. QSS-2
    6 yıl önce

    Benim yerimde olsanı kapatır mıydınız? 4-8-11. ay combo negati 13. ay elisa negatif (peniste döküntü halsizlik)

Cevap yazmak için yapınız.