beyler 120. günden sonra test yaptırıp kapamıştım artık 1 yıl oldu bugünlerde çoğu lenflerim sızlıyor sizce test yapmalımıyım yoksa hava değişikliğinden dolayı mı filan mı ?

Cevap ( 9 )

  1. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Endişe etme kardeşim ben dahil hava değişikliğinden çoğu kişi müzdarip. En ufak bir şey bile dikkatimizi bozuyor. Bence yapmana gerek yok test.

  2. ya kardeşim 1 ishal oluyorsun bu illet geliyor aklına ishal geçiyor sonra hafif ateş bu illet geliyor zinadan uzak durmaya yemin ettim ama insanın aklına geliyo olmadı psikolojik destek alacağım

  3. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Aynı şey bendede var kardeşim hemde bende ilişkiden 2 sonra öksürük, ishal, bulantı ve baş dönmesi başladı. Psikolojik destek şart bence yoksa kafayı yersin Bende pişmanım yaptığımdan. Ama içini rahatlattırmak istiyorsan Allah'a dahada yaklaş çünkü insanın içi rahatlıyor.

  4. Boyka
    6 yıl önce

    Yaptıkbirhata, kardeşim bu konuda bilgisizliğinden dolayı korkuyorsun,hiv 2 gün sonra dediğin şeyleri yapamaz grip virüsü mü bu

  5. AlPacino
    6 yıl önce

    şüphe ediyorum kardeş. arkana bile bakma çık git bu siteden. kovmak gibi oluyor ama senin iyiliğin için. hemen git kaybol hatta defol git. 120 negatif normal olan son süreninde üzerine bir ay koymuşsun daha ne olsun. sen bu olayın üzerinden bir yıl geçtikten sonra test yaptıracak olursan o bir yıllar bitmez. kafana takılıyorsa acilen psikolojik destek al. bu siteden uzak dur.

  6. Yaptıkbirhata
    6 yıl önce

    Yanlış anlaşılmasın lütfen ben kimseye akıl vermeye çalışmıyorum çünkü hasta olduğum bile kesin bir şey değil. Sadece şüpheediyorum isimli arkadaşımızın içini rahatlattırmaya çalışıyorum ki bir şeyi olduğunu sanmıyorum. Neyse foruma ara vereceğim. 42.güne kadar test yapıcağım ve hepsini sizle paylaşmayı düşünüyorum arkadaşlar. Umarım beni yanıltırsınız.

  7. AlPacino dinleyeceğim seni kafadan çıkarmaya çalışacağım birde psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

  8. Babun
    6 yıl önce

    Değerli arkadaşlar. Burada bir süre daha bulunup sizlere yardımcı olacağım. Ancak önce sizin kendi kendinize yardımcı olmanız gerekiyor. Yaşadığınız herşeyi hiv'e bağlamayın. Korkularınız yüzünden beyniniz size oyun oynuyor. Lenf bezlerinizi kurcalıyorsunuz bezler şişiyor. Strese giriyorsunuz ateşini çıkıyor. Düşünmekten ishal oluyorsunuz. Kurdeşen döküyorsunuz. Yani bunları aslında kendi kendinize yapıyorsunuz. Özellikle bulaş ihtimali olmayan durumlar için abartı fobik tepkiler veren arkadaşlar (öpüştüm hiv geçermi, penisimi sürttüm bulaşmışmıdır gibi) ile süresinde bir sürü test olup konuyu 90'da kapatamamış arkadaşlar (15, 20 , 30 70 90 250 370 de test oldum gibi) psikiyatrik yardım alın. Yoksa keni kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.

  9. Boyka
    6 yıl önce

    Babun abi çok güzel açıklamış örneğin bende lenfleri kurcalaya kurcalaya sisirdim 90da negatif aldım, yumuşacık ve çok hassas bir yapı lenfler ve zarar görürse hivden daha kötü şeyler yaşatir

Cevap yazmak için yapınız.