Cevap ( 9 )

  1. Galil35
    6 yıl önce

    Abi 81.gün combo test döner mi.? ;)

  2. asis27
    6 yıl önce

    Ooo abi yeni ilişki mi yoksa :)

  3. Boyka
    6 yıl önce

    Sonuçlarıma ve siteden tanıştığım kişilerin testlerim hakkındaki yorumlarına güveniyorum ama herkesin bir yorumunu almak isterim,26,43,58.gunlerde eğitim ve araştırma hastanesinde anti hiv Kemulisenans testi oldum sonuçlar negatif ve bu hastanenin abbot architech marka son nesil ag ab combo test özelliği olan bir cihazla çalıştığını öğrendik,negatif sonuçlara ve tanıştığım arkadaşlara abilerime güveniyorum.sende tecrübeli birine benziyorsun,yorumun nedir?

  4. Boyka
    6 yıl önce

    Bu arada ilişkim eskortla korunmasız vajinal ilişki

  5. rekli35
    6 yıl önce

    Ben 28 nisan tarihinde izmir tepecik genelevinde Korunmasız verici oral ilişkimden yaklaşık 3 - 4 saat sonra Alsancak Bornova sokağında bir travesti ye gittim. Aslında tarzım değil ama bir hata yaptım. Travesti prezervatif getirip taktı sadece biraz sürtündüm bir şey olmadı. Fakat prezervatif in kullanılmış olmasın dan korkuyorum bence travesti çift cinsiyetli ydi. Belirtileri m faranjit bir dönem kilo kaybı tükürük bezlerim de kuruma vb oldu bunlar gecti. Ama dil beyazlıģı ve cene altında hafif şişlik hala devam ediyor. Testlerim negatif 6 ayda 11 test 2 si pcr o günden beri kendimi toparlayamadım. Hiv veya baska bir cybh olabilir mi? Testlsr yanlış olmaz değil mi?

  6. Boyka
    6 yıl önce

    Testleri çok erken olmuşsun,pencere dönemi 10 yıl bu hastalığın kardeşim,dalga mı geçiyorsun rekli35

  7. Galil35
    6 yıl önce

    Yok kardeşim takılıyorum sana ;)

  8. asis27
    6 yıl önce

    Boyka se'nin test olduğun günler çok güzel @rekli senin test olmana gerek yok psikolojini duzelt yetee abi sana gelince işe basladinmi

  9. Galil35
    6 yıl önce

    Evet kardeşim iş buldum sen napıyorsun.

Cevap yazmak için yapınız.