Arkadaşlar, farkındayım herkes çok stres oluyor. Süresinde olduğumuz testler negatif verese de Link burada (http://aidsrehberi.com/soruDetay/16646-test-sureleri-bilgilendirme) Hepimize biraz daha beklemek zor geliyor. Yahu diyoruz o kadar test olduk süresinde olduk dahada 90'da ne doğrulaması. Darkın sorusunda süper bir açıklama var (http://aidsrehberi.com/soruDetay/16740-wodoo-kardesim-su-makaleleri-benim-icin-c#soru). Süresinde yaptırdığımız testleri 90'da onaylatıyoruz. Bunun 2 sebebi var. 1- Kişinin Herhangibi bir bağışıklık sistemi sorunu varsa, kanser tedavisi görüyorsa vs. gibi durumlardan geç antikor oluşmasını farketmek. 2- Bomba burası Milyonda 1 düzeyinde dahi olabilecek labaratuar hatalarının önüne geçmek. 2. seçeneği ilk defa farkettim. Yani labaratuar da testler esnasında milyonda birlik hata payının önüne geçmek.

Cevap ( 4 )

  1. Dark
    6 yıl önce

    Kardeşim babun@ (wodoo) bu makalelere cvp dahi vermedi cok guzel bir makale ve cok açıklayıcı ve bu konuda en üst otoritelerin makalesi cok guzel sekilde çevirmişssin herkesi bilinçlendiriyorsun ellerine sağlık kardeşim.

  2. Babun
    6 yıl önce

    Kardeşim asıl sizin elinize sağlık. O yazı inanılmaz güzeldi. Hayır işi bu hepimiz birbirimize destek olacağız. Negatifimizi alıp yolumuza bakacağız.

  3. Dark
    6 yıl önce

    Aynen cok net ve en üst otoritenin yayınladığı bir yazı makale burda insanları kandırmak kolay olmicak kardeşim elimizden geldiğince ulaşabildiğimiz tüm dogru bilgileri yayınlıyacağız babun kardeşim senin yorumlarında cok yerinde ve sağlam makalelerle yapman cok arastırıp bunlar eşliğinde yorum yapmanı takdir ediyorum.

  4. Babun
    6 yıl önce

    Hepimiz birbirimize Kader ortağı olduk işte. Burada fobik diye kimsenin korkutulmasına izin vermeyeceğiz. Hepimizin dayanağı o gösterdiğin gibi üst otoritelerce yazılmış makaleler. Bilimsel verileri paylaşıyoruz. Asılsız hikayeleri, geçersiz iddiaları çürütüyoruz. Bunuda beraber yapıyoruz.

Cevap yazmak için yapınız.