Arkadaslar suan özelden görüştüğüm bu siteden eski arkadaslardan birkaçı wodoo ile ilgili baya bilgiler verdi bana kesinlikle o adamın peşine gitmeyin uçuruma sürükler insanı diyorlar eski nicki 3335 bu arkadasın eski tum konusmalarına tek tek bakın arkadaslar bu adamın sundugu tum iddaalar çürütülmüş ve bu adama 90 da pozitifti dedigi kişiye ulaşılmış ve o kişi negatif almıs dogrulamadan ve negatif olarak hayatına devam ediyormuş ve wodoo bunu bile bile bunu paylaşıyor arkadaslar tum sundugu iddaalar çürütülmüş ve burda birkaç kişiye çok ama çok agır küfürler etmiş agıza alınmicak kufurler hepsi eski konusmalarda var tek tek okuyun diyorlar kendiniz görün diyorlar farkederseniz bi var bi yok net cevap alamıyorsunuz bu adam oynuyor arkadaslar eski arkadaslar sakın bu adamın peşine takılmayın yazık olur ordakilere diyor tek dedigi dogru şu diyorlar antikor yanıtı milyonda bi gecikse dahi 4. Nesil testle herzaman dpgru cevabı alırsınız diyor ikisinde birisini bulur ve 90 son gündür diyorlar ltfen herkes okusun aktarsın ve eski konusmalarını takip etsin.

Cevap ( 8 )

  1. Dark
    6 yıl önce

    Babun@ (soulbrave) denen kişiye ulaşılmış daha sonradan yalancı pozitiflik almış yani negatifmiş

  2. Dark kardeşim biz zaten neyin ne olduğunu anlıyoruz ve sadece doktorların dediği sürece güveniyoruz 90 sondur lütfen burası alelade bir yer değil hiv ciddi bir konu trollük yapmak isteyen başka yerlere gitsin insanlar fobiklikten hayatını yaşayamaz oluyor ya da sizin yanlış bilgilendirmeleriniz yüzünden doğru zamanda test olmuyor

  3. Babun
    6 yıl önce

    Soulbrave e ulaşıldı kendisi Hivveaids.net forumunda soru soruyor denmişti. O forumu detaylı inceledim. İlgili Forumda bu konu tartışıldı Ve art niyetli birisi olduğu konunun gerçek olmadığı söylendi. Ayrıca kendisi o foruma hiç gelmedi.

  4. Dark
    6 yıl önce

    Bana eski arkadaşlardan gelen bilgi kendisine ulaşıldığı kendisinin yalancı pozitiflik aldığı bildirildi.

  5. Babun
    6 yıl önce

    Tamam abi, Bu durumda test sürelerinde negatif alıp sonra pozitife döndüğü söylenen vakalar ya yalancı pozitif yada fobikleri korkutup eğlenmek isteyen hastalıklı insanların yalanları. Bakın forumun geçmişinde hepiniz öleceksiniz korkak bir tavuk gibi gebereceksiniz diyen adam var, doktor bana 10 yol boyunca test önerdi diyen adam var, aidsmişim diyen westernbloot a kan göndermemiş adam var. Titreme aids belirtisidir diyen şakacılar var. Her yazılana inanmamak konuyu araştırmak lazım.

  6. Dark
    6 yıl önce

    Kendisinin düZgün konustuguna bakmayın zamanında agıza alınmıyacak agır küfürler etmiş dedi burda eski olan arladaslarım, ve siteden cıkarılmış eski 3335 yerine wodoo olarak gelmiş buraya ve soulbrave adlı kişinin 90. Günde yalancı pozitiflik aldıgını bilerek bu örneği sunuyor ayrıca bize sunduğu 3 örnekte 90 gün içerisinde ki örnekler.

  7. WoDoo
    6 yıl önce

    Sen haklisin dark istedigini yapmakta tabi ozgursun beden senin :) Kotulesende kotulemesende buradan elime gecen birsey yok. Gene buraya yazmama sebebiyet verip pisman ettigin icin tskler bundan sonra yazma geregi duymayacam.

  8. WoDoo
    6 yıl önce

    Kendini avutursun ama basina gelirse beni hatirlarsin iyi geceler.

Cevap yazmak için yapınız.