4/8/11. ay hiv ag/ab negatif 13. ay hiv1/2 negatif KAPATIR MIYDINIZ? Elim her daim buz gibi, peniste küçük döküntüler, testiste et beni, mutsuzluk, stres, sorumluluk alamama, yorgunluk. Ayak üşümesi. İlişkimin üzerinden 4 sene 3 ay geçti

Cevap ( 4 )

  1. ZamaN1
    6 yıl önce

    Bak kardesim senin belirtilerin benim belirtilerle pek alakası yok ama öncesinde farkli rahatsızlıkların olupta geçtimi onu sen bilirsin.. ama aklımda kalacağına gider test olurdum.. Test olmaktan korkmayın ben ailemin gözü önünde HIV testi kanı veriyorum ve sonuçlara onlarla gidiyorum.. 4 Yıl geçmiş eliza testi yeterli... Gidip anti HIV baktir at konuyu kafandan...

  2. Diego48
    6 yıl önce

    Zaman1 Lan adam 11 ay diyo sen hala test ol diyosun amk ne bicim bi gerizekalisin ya..Kardesim sende allah askina git bi psikiyatriye ilac al ve rahatla.boyle yasanmaz.Belirti dediklerinin hepsi ama hepsi STRES!belirti varsa vucudunda testte kesin cikar.cikmamasi imkansiz.Bosuna evham yapma buralarda.Git psikiyatriye anlat herseyini tedavi ol ve rahatla..

  3. Oz
    6 yıl önce

    Bu nasıl bi ironidir?? Qss arkadaşım. Bence bir enfeksiyon uzamanı ve dermatolojiye git. Ardından da istersen psikoloğa görün. Şu döküntü et beni vb işler için. 4 sene diyorsun... 1 yıl geçip test olmuşsun. Daha ne olacak?? Ha arada bi kaçamak yaptın da söylemiyorsan, o ayrı bi konu. Ama bu kadar süre geçip üstüne hiv mi var demek, 2x2=5 ediyor demek gibi birşey. Stress, her şeyin sebebi. Kanserin, zona nın, yorgunluğun, iştahsızlığın hepsi birer zincirleme reaksiyon. Lütfen bu yaZıyı okuduktan sonra bi çay demle...ballı kaymaklı ekmeğini ye. İçme ama, hadi bi sigara patlat ohhh de , sonra git işine gücüne..yazık kendinize yazık..

  4. Babun
    6 yıl önce

    Konuyu kesinlikle kapatırdım. Ayrıca Dünya Sağlık Örgütü, Vancouver AIDS tanı merkezi ve diğer tüm merkezler, dernekler, hastahanelerde kapatırdı. Yaşadığın ruh haline göre başına gelen herşeyi Hiv'e bağlama. Hayatını yaşa. Sende Hiv yok.

Cevap yazmak için yapınız.