Cevap ( 5 )

  1. ZamaN1
    6 yıl önce

    Kasık biti ne kardesim ya.. Belirti olarak ateş boğaz ağrısı ishal bulantı kusma gece terlemesi lenf bezi şişkinliği eklem kas ağrıları eklemlerde cikirdamalar ve dil beyazligi bunlardan ayni anda en az 5 tanesini yasiyorsan o zaman sıkıntı..

  2. Xasdx121212
    6 yıl önce

    Kardeşim bende boğaz ağrısı lenf bezi şişkinliği ateş gece terlemesi kas ağrısı var sıkıntı var mı

  3. Diego48
    6 yıl önce

    Saydiklarin hiv belirtisi evet ama bunlar akut veya ilerleyen donemlerde olan belirtiler ve her insanda hiv dışındaki rahatsizliklarda da oluşabilecek belirtiler bunlar asla senin hiv oldugunu kanitlamaz cok belirtiler yasayip negatif alanlarda var .bunlarin olması için aylar hatta yillar gecmesi lazim.Kasık bitinin hivle alakası yok onu muhtelemen cinsel iliski yoluyla kapmissindir aynı sactaki bit gibi bulaşır.Eger şüpheli korunmasiz cinsel iliskin varsa sana en kesin sonucu test soyleyebilir belirtilerle teshis koyamazsin.enfeksiyon doktorundan randevu al git herseyi anlat ve test ol bu kadar basit..

  4. Xasdx121212
    6 yıl önce

    Diego benim şüpheli ilişkiden 2 hafta oldu ilerleyen ve akut dönemden kastın ne

  5. Kardeşim 21.gün antijen testini yap param varsa 10.gün hiv rna pcr testi yap negatif gelirse konuyu kapa bu iki testin güvenilirlik oranı bu günlerde

Cevap yazmak için yapınız.