Cevap ( 8 )

  1. Serkes007
    6 yıl önce

    Patlayıp çıkma gibi bir durum yoksa hayiiiiiiir

  2. Boyka
    6 yıl önce

    kondom kullananlara bulassaydi şimdi yoldan geçen herkes hivliydi kardeş

  3. rekli35
    6 yıl önce

    Ben çok tehlikeli bir halt ettim. İzmir e gezi için bundan yaklaşık 7 ay önce gittim. Genelevde korunmasız verici oral 3-4 saat sonrada tarzım olmamasına rağmen nasıl yaptım hala bilmiyorum Alsancak Bornova Sokağında bir travesti ye gittim orada evler var belki bilen bilir. Kondomu kendisi getirdi taktı bence çift cinsiyetli idi kendini benden sakladı sadece sürtündüm tam bir ilişki olmadı ama o olaydan sonra 10 gün içinde faranjit sonrasında bronşit dilde beyazlık, beyaz tabaka ki hala devam ediyor çene altım çok hafif şiş bir dönem kilo kaybı ama şimdi toparladım yani bende bayağı değişik bir şeyler oldu. Testlerde çok şükür bir şey çıkmadı ama sürpriz kötü bir şey yaşarmıyım diye de hala korkuyorum. Acaba bana kullanılmış bir kondom takmış olabilir mi, ve ya bana takmadan önce çift cinsiyetli ise kendisi takıp ta onun sıvısı kondomun içinde kaldı ise kondomun içi yaş gibiydi sanki ama kondomların içi zaten nemli oluyor herhalde. Böyle bir bulaşı mümkün mü? Kendimi 6-7 aydır yiyip bitirdim bu siteyi ve diğer siteyi o günden beri hergün takip ediyorum. Üyeliğim yeni onaylandı. Bilgili arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum.

  4. Diego48
    6 yıl önce

    Kondom bir kere kullanılınca bir daha onu eski haline geri saramaz.Neden uğraşsın öyle bişeyle mesela.Ve kondom bulunduran birisi boşuna bulundurmaz bilinçlidir ikinci defa kullanmaz kondomu.Ki zaten riskin yok cunku ortada tam bir ilişki yok.Ayrica kondom kullanilmis bile olsa virus kondomdaki sivilarla ve spermisitlerle temas edince direk ölür zaten.Ama boyle bi ihtimal yok emin ol.Riskin 0 bence.Icim rahat etsin dersen bi test olup kapatabilirsin.

  5. rekli35
    6 yıl önce

    Diego sen prezervatif ler konusunda bilgin var o hafif yaşlılık prezervatif in kendi nemi değil mi? Yani senin spermisit dediğin. Çok test oldum negatif çıktı ama karşımdaki şahıs potansiyel olarak çok riskli profil ve belirti yaşadım kışın bile grip olmayan ben Mayıs ayı başında faranjit bronşit oldum dilim beyazladı hala geçmiş değil bu beni endişelendiriyor.

  6. Diego48
    6 yıl önce

    Alakasi yok kardesim o nemlilik kondomun kendinden olan bişey.O faranjiti falan hepimiz yasadik stresten dolayi direncimiz dusuyor ve yetmezmis gibi ustune hava degisimi ve salginlar eklenince oyle şiddetli bi grip durumu oluyor.Bunun icin korkmaman lazim.testlerin zaten negatifse belirtilere bakma hic.stresi bitirince belirtiler kendiliginden kaybolur..

  7. Oz
    6 yıl önce

    Aynen ben de yaşadım faranjiti, 2 hafta da zor geçti ancak antibiyotikle düzeldim. Kondom konusunda, yırtılma vb biriey yoksa sıkıntı olmaz. Zaten latex komdomlar sadece hivi değil, tüm hastalıkları engeller. ( genital bölge hastalıkları hariç, mantar gibi, hcv gibi) o da prezervatif olan yerden değil, kasık vb derinin karşılıklı temas ettiği yerlerde geçerli olur. O nednele endişelenecek bir şey değil. Ayrıca, hiv normal şartlar altında normal deriden geçemez. Mukoza olarak belirtilen dokudan geçebilir. Bu, ağız içi , penis ucu demek oluyor. Tabii deride bir yara yok ise. Kanayan bir kesik yok ise. O nedenle öyle temas ettim bulaştı vs düşünmeye gerek yok. Zaten test olmuşsunuz. Temiz çıkmış..bence bu konu burda kapatılmalı...

  8. Oz
    6 yıl önce

    Özür lierim hcv yazdım hpv diyecektim...

Cevap yazmak için yapınız.