Cevap ( 4 )

  1. beyoung
    6 yıl önce

    Zero risk

  2. Oz
    6 yıl önce

    Kadına birlşeyler bulaştırabilirsin. O senden daha fazla riskte. Ama sende yok . Tabii kadının ağzı oluk oluk kanarken fetiş fantezisi yapmadıysan...vaya aletini kanatana dek çekiştirmediyse.... velhasıl, dünya standartlarına göre oral temasta verici konumdayken hiv riskiniz 0a yakın bir değerdir. Kafanızı takmayın..

  3. Oz
    6 yıl önce

    Eğer sen oral bir alıcı isen, ağzında aktif kanayan bir yara vb var ise, risk altındasın. Zira hiv genital sıvılarda olur.( kanı hariç tutuyorum malum) eğer oral temasta kadının genital sıvısı ağzınıza girdi ise, temkinli olmada fayda var.

  4. Babun
    6 yıl önce

    Soruya şöyle cevap vereyim. Sana yapılan oral (Fellatio) diye geçer, yani birisinin senin penisini ağzına alması. Bu şekilde kayıtlara geçmiş bir bulaş yok. Ancak TIP dünyası teorik bir riskten söz eder. Bu risk şu şekilde Karşındaki kişinin ağzı oluk oluk kanıyorsa ve bir yandan da sana fellatio uyguluyorsa risk oluşur ki bu bile yeterli değildir. Geçmiş anekdot çalışmalarında söylemsel olarak bu risk mevcut, fakat dediğim gibi örneği olan bir durum değil. Bu konuda medforum, poz forum bu dediklerimi aynı şekilde anlatır. Bayana yapılan vajinal oral sex (cunilungus) durumunda ise risk göz ardı edilebilir risk olarak ifade edilmekte olup diğer forum siteleri test önermiyorlar.

Cevap yazmak için yapınız.