Kimi arkadaşım 7. Ay negatif tanı almış hem elizadan hem PCR dan ama geçmeyen bir rahatsızlığı var.. Kimi arkadaşım şüphelendiği kizi götürmüş 4. Ay kiz negatif çıkmış kendiside negatif ama belirtiler aynı.. Kimi arkadaşım var suan askerde 8./ay negatif almış suan yaşadığı belirtiler devam.ediyor.. Kimi arkadaşım var 5. Ay negatif almış lenfleri şiş artım olmam dior test... Ya ben burda harbiden bir cok arkadaşla.dost oldum .. Ve cok samimi olduk... Bu yazdıklarım hepsi şahit olduğum kişiler telde konuştuklarim.. Ya testlerde sorun var saptanamior ya antikor üretilmiyor ya da baska birşey kaptik ya da çok daha farklı akıl dışı birşey var..

Cevap ( 8 )

  1. AlPacino
    6 yıl önce

    Kıçınızdan hastalık uydurmayın beyler. Varsa bir şikayetiniz detaylı bir check up yaptırıp öğrenirsiniz. Birşey çıkmazsa bilinki psikolojik bir sorun var demektir. Siz bu psikoloji meselesini çok hafife alıyorsunuz, psikolojik bozukluğun hasta edebileceğine ihtimal vermiyorsunuz ama büyük bir yanılgı içindesiniz. Konuşmalarından belli Zaman1 senin rahatlaman için sonucun pozitif gelmesi gerekiyor çünkü sen kendini buna inandırmışsın ve korkarım kafayı yemek üzeresin. Gelen negatif sonuca inanamıyorsun düşüncen şu şekilde “sonuç negatif ama mümkün değil belirtiler var” senin test olman anlamsız sen git check up yaptır bişey çıkmazsa psikiyatriye gitmelisin bunda utanılacak birşey yok senin iyiliğin için yoksa durumun vahim ama bu söylediklerimi okuyuncada düşüncen değişmeyecek çünkü beynin sana hükmediyor. eistein ın bir sözü geldi aklıma “ kalıplaşmış bir yargıyı yıkmak, bir atomu parçalamaktan daha zordur”

  2. Boyka
    6 yıl önce

    Aynen alpacinoya katılıyorum, pozitif tanı alsan rahatlayacaksin bunu istiyorsun

  3. Zaman1 sende ates ve bas agrisi var mi

  4. ZamaN1
    6 yıl önce

    Var kardesim mailini istemiştim ,?

  5. Ocp ye yazdim numarami versin sana diye ama bende riskli durum görmediğinden olsa gerek sanırm yazmadi sana .

  6. Ebv ye baktirdin mi zaman1

  7. Bi de bas agrin alında iki kaşın üstünde yogunlasan bir agri mi ?

  8. ZamaN1
    6 yıl önce

    Bende birçok belirti var kardesim cok zor günler gecirdim Allah kimseye yaşatmasın ve halen sikintilarin var....ben seninle irtibata gecerim..

Cevap yazmak için yapınız.