Kardeşim bak c4 seviyelerine bakmaları için sana pozitif tanısı koymaları westbrorn testine götürmeleri gerek . Sen pozitif değilsin eğer öyle olsaydın sen antikor antijen birisi yakalanırdi. Dünyada 1 yıl 2byil diyenlere inanma onlar antikor ve antijene bakmiyan testlerdir. 2 nesil 1 2 seneydi şimdi 3nesil elisa var... İnsanlar dağlarda sevisiyor otobanda karilarla. Arkadaşların. VAddir yapan. Kardeşim şimdi sana şunu soliyorum onlar stres yapmıyor ve hicbirseyleri yok. Lenf vs bak herşey abicim bünye piskolojine bağlı stres neler yapar diyince bütün sana olanlar cikiyor. Fakat AIDS bakıyorsun belirtilere 5 belirti var diyosun AIDS kesin. Abicim burdan belli piskolojik olduğu testlerin temiz 1 2 yila uzaması için vücudunun kanser olması gerekiyor yada devamlı hergun 2 tablet antibiyotikler içmen gerekiyor. Kanser hücreleri antikorlarla savaştığı için hiv uzun süre gizli kalıyor kanserlerde. Antibiyotik ise azaltıyor ve bazen testler teğet geçiyor düşük antikorlar dan dolayı. Yani 6ay dışında olsa zaten yazar . 6 ay bile değil aslında 3 ay ama beterin beteri diyorum. Kardeşim ilişkiden sonra 2 ay sonra test yaptırıyor lar. Sonra 1 sene sonra pozitif olunca 1 sene sonra oldum diyorlar. Yazılara inanma bu sex yapanlara kin besliyen insanlar var bilerek yazıyorlar . Sadece Amerika yüzde olarak bizden çok önde deli gibi onlarda bile 3 ay elisa kabul edildi. Dünyanın sonu gelir eğer bu test olmasa. Senden ricam kardesim hayat geçici ölcez bir gün demi ? Artık testler temiz ise birakta hayatını yaşa birkere daha gelmiceksin şuandaki itibaren elindeki telefonu bırak ve dünyada herkes ölçek ben testi yaptırdım zaten de ve hayatını yaşa kolay birşey olsa porno yıldızları olmazdı onlarda olurdu unutma bunları asla boyun eğme korun artık takma takma takma . Ölmek şuanda senin durumunda olmaktan iyidir emin ol kardeşim o yüzden akışına bırak biraz temizsin sen sadece dediğimi yap 2 3 ay sonra hicbirseyin kalmicak senin gibiydim mahfoldum stresli zamanda bir stresi yendim hicbirseyim kalmadı artık 2 3 ay süre ver takilmamaya bak spora git..

Cevap ( 2 )

  1. ZamaN1
    6 yıl önce

    Kardesim dediğin gibi tanı koyulmadan bakmıyorlar cd4 lere ... Bende iste elimden tutacak gel bakalım kardesim senin şu cd4 lere falanda bakalım durumunu bi inceleyelim deyip ilgilenecek doktor bulamıyorum.. Bi doktordan cok rica ettim kadin bana devlete maliyeti var dedi.. El insaf ya maliyeti mi dusunuyorsunuz ben karsilayim dedim prosedur iyle deil dedi bu sefer .. Rahatsızlıkların olmasa inanin bu konu benim için çoktan bitmisti... Ben yazın sıcağında Üşüdüm be kardesim 10 gun boyunca gece terlemesi yaşadım.. İki aydır boğaz iltihaplı.. İshal kabızlık yaşadım ve yaşıyorum bu yüzden kafadan atamiyorum.. Keske normale bi dönsemde kafamdan tamamen atsam ara sıra gidip sadece test olsam..

  2. Ocp
    6 yıl önce

    Kardeşim eğer çok istiyorsan cd4 baktirmayi kimse seni durdurumaz özel hastane veya labaratuarda buna baktirabilirsin bak şubat 20 de ilişkim oldu 32,45,64,87,99 a kadar zorla bir çok doktora giderek test oldum şükür negatif ( bayan 28 de negatif) tabi bu sürede en az üç defa hepatitler,üç defa tam kan sayimi,üç defa frengi,6 defa bel soğukluğu ve klamidya,prostat,ciğer testi ,b12,ve adını hatirlayamadigim testler sıkıntı peniste yanma,bacaklarda yanma,koltuk altı ağrısı,faranjit,lenf şişmesi ve yalvar yakar 127. Gün tekrar testler ve çok şükür hepsi temiz sonra bayan da 116. Gün test oldu oda negatif artık dusunmemeye başladım ve hepsi geçmeye başladı zamanla fakat şöyle birşey farkettimki ne zaman birsey lere sikilsam stres yapmsam gene yaşıyorum bazılarını inan

Cevap yazmak için yapınız.