Arkadaşlar bugün 6. Ay testimi yaptırdım. Sonuç : HIV 1/2 0.09 Negatif geldi. Oldukça şüpheli bir durum yaşamıştım. Karşımdaki kişinin cinsel sıvısı etek traşı traşı olduğum yerdeki yaraya temas etmişti. Rahatlamış hissediyorum. Mutluyum. 6 aydır ölü gibi yaşadım. Psikolojim bozuldu. Zaten okb hastasıyım bunun üzerine ağır depresyon sorunu eklendi. Çok şükür kurtuldum. Umarım buradaki herkes negatiflerini alıp konuyu kapatır. Test sürem oldukça yeterli demi ?

Cevap ( 5 )

  1. OKBLi
    6 yıl önce

    Fakat şuan süren bir sorunum var iki haftadır hastayım ve iyileşemiyorum bu durum beni aşırı endişelendiriyor. Ağzımda yaralar çıkıyor. Testler negatif ama kafanın içindeki düşünceler herşeyi hiv e bağlıyor

  2. Diego48
    6 yıl önce

    Çünkü stres yuzunden vucut direncin düştü.bunu anlamak bu kadar zor olamaz.3. Ay testin zaten yuzde 100 kesindir degismez.Sen bunu yuzde 200e cikartmissin.Negatifsin.Eger hala icinde şüphe varsa yani psikolojin duzelmediyse hemen bir psikiyatre gitmelisin.Eger okb hastaligin da varsa muhtemelen bu psikolojiyi kolay atlatamazsin.yapman gereken tek sey gidip ilac kullanmak.ve ruhen rahatlamak.gecmis olsun..

  3. ZamaN1
    6 yıl önce

    Bende 2 aydır iyilesemiyorum be kardesim inşallah üzüntü strestendir

  4. efe25
    6 yıl önce

    Bence baska test olma artik yoksa bu yillarca surer gider tek yapman gereken en ufak sıkıntıda bu belirti mi die kafaya takmamak sende suanda hiv olma ihtimalin yuzde 00.1 bile yok :) gecmis olsun.

  5. AlPacino
    6 yıl önce

    Kardeşim geçmiş olsun dahada böyle hatalara düşme artık o hastalığıda kafana takma çevremde görüyorum bir kaç kişi var böyle bir iki haftadır hasta olup geçiremeyen herhalde bu yılki grip virüsü biraz dirençli. İki sene önce bende gripten 1 ay yattığımı bilirim iyileşemedin doktor iki tane iğne yazdı kullanınca anca iyileşmiştim. Hatta gribi evdekilere bulaştırdım babam şeker hastası adamcağız 2 ay geçiremedi gribi. Bu yılki de dirençli sanırım

Cevap yazmak için yapınız.