http://hivveaids.net/index.php?topic=4018.0 hiç bir sağlık problemi kemoterapi falanda yok .. nisanda bulaş olduğunu düşünüyor haziranda test negatif daha sonra şüphelenebileceği durumda yok.. ve 26 ekimde pozitif tanı almış..

Cevap ( 37 )

  1. Boyka
    6 yıl önce

    Arkadaş ne zaman bulaşı olduğunu bilmiyor,Nisan'da aldığını da söylemedi,Haziran'da olduğunu düşünüyor, demek oluyor ki birden fazla ilişki geçirmiş,sen insanın psikolojisini bozmaya mi çalışıyorsun zaman1 illa şikayet mi edelim seni? Sen negatifsin bunu o kafana sok,sen kötü durumdasın diye başkalarını da kötü duruma sokmaya çalışma.

  2. Boyka
    6 yıl önce

    Ayrıca Haziran'da bulaş olmuş ve erken test yaptırdığı için Eylül'de pozitif olmuş

  3. ZamaN1
    6 yıl önce

    ''Yakın ölçütümüz nedir? Yani Haziran'dan bu yana şüpheli ilişkim hiç olmadı. Yani aslında Haziran ortası aldığım sonuçta da pozitiftim ancak teste yansımadı, muhtemelen kuluçka süresiyle alakalı. Örneğin bu bulaşı Nisan'da gerçekleştiyse ve tedaviye de tetkiklerle beraber ortalama olarak Aralık başı başlayacağım düşünülürse, geç kalmış sayılır mıyım? '' bu cümleden onu mu anladın kardeşim

  4. ZamaN1
    6 yıl önce

    eylülde değil ekimde poz olmuş kardeşim.. bu gibi durumlar var yani ..kimse ihmal etmesin testi.. ilaç tedavileri olumlu yanıtlar veriyormuş bu yüzden geç kalınmaması öneriliyor..ordaki arkadaşların önerdiği..

  5. Galil35
    6 yıl önce

    Adam ben 3.ayda negatiftim, 6 ayda pozitife döndüm diye bir kelime kullanmamış, bunlar senin kelimelerin. Adam bulaş olduğu günü geç test yaptırdığı önceki test gününü bile bilmiyor. Kim bilir. Nisanın sonlarında ilişki yaşamıştır ki örnek demişti. Haziranın ortalarındada testini olmuş. Belkide 20 günde 3. Jenerasyon olmuştur bunları biz bilemeyiz. Sonra adam sağlıklı olup olmadığını bile belirtmemiş. Senin beynin sana nasıl bir oyun oynuyor anlamış değilim. Tek söyliyceğim iyiye gitmediğin. Geçmiş olsun.

  6. Galil35
    6 yıl önce

    Son olarak adam haziran ayındaki testtinde bile pozitif olduğunu biliyormuş sadece teste yansımamış. Yani demişki testlere inanmayın belirti varsa zaten pozitifiz kesinlikle. Te allahım ya. Buda test sürelerini yazmıyan başka bir fobik gibi geliyor ama neyse, belkide öyle değildir..

  7. ZamaN1
    6 yıl önce

    galil l-kardeşim adam diorki nisada düşünürsek hadi diyelim mayısta kapmış olsun haziran desen 6 hafta sonra test yaptırmış negatif almış kuluçkaya denk geldim dio sonra ekimin 26 sında tanı konmuş hadi 2 hafta western blot desek ekimin 12 si gibi tanı almış oluyor..

  8. ZamaN1
    6 yıl önce

    ben test sürelerimi çok yazdım kardeşim bu saatlerde iş raporlarımı girecekken şuan araştırmalar içindeyim pc başında ..., testlerimi yazayım 31 ve 33. gün ege üniversitesi eliza negatif.. 42 özel lab combo negatif..44. gün p24 antijen negatif.. 49. gün hiv duo ultra negatif.. 62.72.80. eliza negatif

  9. ZamaN1
    6 yıl önce

    ama gel gelellm pozitif sitedede yaşanılan belirtilerin aynısını yaşıyorum... tanı alsan bi dert almasan bi dert be kardeşim..

  10. Galil35
    6 yıl önce

    Adamın sağlık durumu hakkında bilgimiz yok. Ve milyonluk olayların var olduğunuda biliyoruz. Buna parça bilgilerle 3 ay negatif, 6 ay pozitif demek yanlış. Hiv gerçekten vücudunda belirti vermeye başlamışsa ve o anda farklı bir ağır hastalık geçirmiyorsan, hiç bir hastalık yoktur ki fiziksel belirti verip kanda çıkmasın. Ki bu arkadaş o zaman bile pozitif olduğunu biliyormuş :).

  11. Diego48
    6 yıl önce

    Adamın yazdıklarında "nisan mayıs" diye bir kelime gecmiyor allah askina sen neden biseyleri kendin uydurup kendin inaniyosun?Ciddi anlamda psikiyatri klinigine yatıp tedavi gormelisin.Hatta bakilmisken beynin var mi yok mu onu da kontrol ettirmek lazim senin.Adam diyor ki ne zaman enfekte oldugumu bilmiyorum.Haziranda negatiftim.En son iliskimde haziranda oldu zaten diyor.Sen nerden cikariyosun nisan mayısı ya?ne tur bi gerizekalisin vallahi anlamadim.Sana simdiye kadar hakaret etmedim ama artik yeter.Zaten şikayet edip raporladımda seni.Kendi inanmak istedigin dogrularinla baş başa kal!

  12. Galil35
    6 yıl önce

    Bu gibi olaylar inan bana bizim zamanımızdada vardı ve gerçekten linkini paylaşmak istemem buralar allak bullak olur . Olaylara takılmayın herkesin bünyesi bir değil. Testinizi belirlenen sürede olup geçin derim takılmayın. Yoksa kendinizi sonu olmayan karanlık kuyuda bulursunuz. Ne 6 ayı , 1 yılda 2 yılda hatta 4 yıllda bile geçmişte tanı alan insanlar var bu durumda buna göre hareket edersek, bence hemen ölelim yoksa bunun stresi zaten kanser eder adamı.

  13. ZamaN1
    6 yıl önce

    o arkadaş zaten belirti yaşamadım diyor ve hazirandan sonra temasım olmadı diyor haziranda çıkan negatif aslında pozitifmiş ama kuluçkadaymış demekki dior.. sence yukardaki testlere göre durum nedir benim.. yataktan çıkamıcak durumda olduğumu düşünerek söyle kardeşim..

  14. ZamaN1
    6 yıl önce

    galil kardeşim tanı alan adam kontrolüne ilacına başlıyor alamayan adamın işi daha zor değilmi.. ne yapacak tanı alana kadar .. vucut geç antikor üretirse antijen çıkmıyorsa nereye gidecek böyle...

  15. Galil35
    6 yıl önce

    Kendi yazdığın cümlene bir bakarmısın. Hazirandan bu yana ilişkim olmamış. Demekki haziranda bir ilişki var. Testte haziranda yine yapılmış, yanl erken. Ayrıca belirtim hiç olmamış diye bir kelimede yok orda. Daha ilk testimde çıkmamış olabilir ama pozitiftim diyor. Yani pozitifmiş değil. Pozitifim diyor. Bunu kasıtlı olarak biri yapıyor diye düşnmeye başladım artık. Hep aynı yazılar ve çelişkiler. Senden ricam bir daha mantıklı okuman. Testlerine gelince ben sana negatifsin dersem dinliycekmisin sanmıyorum..

  16. ZamaN1
    6 yıl önce

    aman kardeşim bizim derdimiz bize yeter kasıt yapılacak ne konu ne de öyle şakaya alınacak bir durumdan bahsetmiyoruz .. Allah korusun kolay durum değil..

  17. Galil35
    6 yıl önce

    Antijen antikora gelince. Antijen artmıyorsa ya virüs yoktur, yada üretmiyor ki bu imkansız. Sizin kafadan konuşayım üretmiyorsa çıkmıyorsa zaten hastalık yayılmıyor.

  18. Galil35
    6 yıl önce

    Zaman kardeşim çok ciddiyim arada böyle tanılar bizim zamanımızda da çıkardı ve o konudan sonra ortalıktan kaybolurdu. Yine buda benzer, belkide piskopatın biri bunları kasıtlı ve zevkle yapıyodur bilemem.

  19. ZamaN1
    6 yıl önce

    Ya onu bilemiosun işte ya yalansa ya doğruysa üstüne zaten bide hastaysan kim olursa olsun endişelenir kardesim.. Ya ben 3 ay önce neyin hayalini kurarken şimdi birak hayali Allah sağlık versin bana ve aileme hic bir şeyin zerre kadar önemi yokmuş bu dünyada...

  20. AlPacino
    6 yıl önce

    Zaman1 üzülerek söylüyorumki sen harbi malsın vallaha bak malın önde gidenisin. adamın yazdıklarından ne anlıyorsun sen . ne diyo adam haziran ayından beri şüpheli temasın olmadı testide haziran ortası yaptırmıştım diyor. adam hemen kapıp ertesi gün testte pozitifmi olacak mal herif. sonunda ağzımı bozdurdun. ondan sonra bu aya kadar hiç test olmamış geçen perşembe test olmuş. ayrıca temasım olmadı demiyor şüpheli temasım olmadı diyor. belki arada başka ilişkileri oldu ama tanıyorum falan diye şüpheli olduğunu düşünmedi. biraz mantık olsa sende bunları söyletmezsin kendine.

  21. Boyka
    6 yıl önce

    Nasıl anlamak istiyorsa öyle okuyor,şikayet edin bu manyağı yeter

  22. NoStress
    6 yıl önce

    ZamaN1 amacın ne ? sen zaten kafayı bozmuşsun o başkalarınında senin haline düşmeni mi istiyorsun sen okuduysan sende kalsın bırak artık milletde kafasını dinlesin şimdi ben diyelim senin yüzünden bir daha strese girdim napıcan kul hakkı değil mi illa pozitif olmak istiyosan gel ben seni pozitif biriyle ilişkiye sokturturum yazık be kardeşim yazık insanların beddualarını alıyosun yapma...

  23. Boyka
    6 yıl önce

    Aynen bunun yüzünden bende tekrar strese girdim

  24. @sedat
    6 yıl önce

    Zaman1. Ben 60. Gün negatifimle dün akşam kapattım konuyu. Bu sabah bu yazını görünce mahf oldum perişan oldum. Ve oraya o yazıyı yazan sensin sonra alıp burda paylasiyorsun. Ya yeter ya intihar edecem sonunda yeter .abi biz 60.Gun son diyoruz Galil wodoo alpacino diego nositress bu adamlarla sürekli burdan yazisiyoruz 60.dan sonra dönmez diyorlar doktorlar bu saatten sonra çıkmaz diyorlar. Ama şunu bil o yaziyi oraya yazan sensin sonra buraya paylastin.. lütfen dürüstçe bunu dogrula yoksa kul hakkına girecen

  25. Boyka
    6 yıl önce

    Sedat kardeşim 6.hafta bile kapatmaya yeterli bende kapattım dün Diego sayesinde ama bu zaman1 yüzünden strese girdim yine,koltuk altımda ve boğazda esneyince ağrı var,boğazda sağda ve solda küçük beze var yaklaşık 15 gündür ama testim negatif ve kapatmak üzereyim

  26. ZamaN1
    6 yıl önce

    Ya arkadaşlar ne diyorsunuz siz ya yok kendi yazmış yok bilerek yapiomus.. Sacmalamayin ben dün okudum ve yıkıldım ne dior dedim bu.. Benim için cok mu kolay bu durum.. Varsa birşey tadaviye gidilmesi sart beyler.. Ama hep diyorum insallah kimsede birşey yoktur.. Hani soruyorum ya hep donen var mi su mu bu mu die o örneği görünce paylaşmak istedim sadece.. Keyfinizi kaçırmak niyetim yok benim tedbir almanizi düşündüm sadece içimi Allah biliyor.. Art niyet arayanlarada diyecek birseyim yok..

  27. @sedat
    6 yıl önce

    Arkadaş sen sus kurban olayim ssus senin yüzünden intihar edecem. Git bu siteden ya git artık. Surda kalmış 90 a 25 gunum beni mahf ettin. Lütfen git intihar edecem

  28. @sedat
    6 yıl önce

    Boyka çok kotuyum su an

  29. ZamaN1
    6 yıl önce

    Güzel kardesim ne intiharı o sitedeki arkadaslar kullandıkları haplarla gayet sağlıklı yaşıyoruz diyorlar .. Kendine gel... Hatta vücut bile geliştirenler var.. Once bi sakin ol..

  30. ZamaN1
    6 yıl önce

    Allah büyük gün doğmadan neler doğuyor..

  31. Boyka
    6 yıl önce

    Sedat kardeşim bana email adresini at ordan Instagram hesabımı vereyim gel konuşalım senle

  32. AlPacino
    6 yıl önce

    Zaman1 seni ağzını burnunu kıracam yeter lan. Hayır gerizekalısan söyle ona göre davranalım sana

  33. ozgur27
    6 yıl önce

    Ya bu gerizekali bildiginiz dalga geciyor konusmalarina şoyle genel bir bakin anlarsiniz zaten cevap vermesek defolup gidecekte insanlarin zaaflarindan besleniyor 3 mesajda bir bahsettiğin allah cezani verir umarim zaman1

  34. ZamaN1
    6 yıl önce

    Tanımadığınız adama atar gider yapmayin klavye delikanlıligi yapacak değilim sizin gibi efendi efendi konuşuyoruz surda.. Bu derdin arasında atışmayı dusunemeyecek kadar canım sıkkın.. Ergenlik yapmayin burda herkesin derdi kendine yeter.. Burda benim yazdığım sey diger sitedekini alıp kopyalama dışında birşey deil.. Yalansa onun yalanı değilse ciddiye alan biri olur die paylastim.. Aklında test yaptirsammi acaba diyen birine belki iyiliğim dokunacak bunu düşünün..

  35. benihatirla
    6 yıl önce

    Ben kaç tane olay gördüm.. Olayın mahiyetini bilmeden çok da dikkat etmeden 2 ayda negatifti 4 ayda poz oldum diyenler oldu.. Bi kaç soru sorulunca hemen aslı astarı çıktı. Meğerse 13 günde yaptırmış birisi. Öteki 18. Günde yaptırmış ve bunlar eliza tabi. Ne belirti diye ağlayanlar kesin pozitifim diye siteyi yıkanlar oldu. Bi tanesi çıldırıyodu 45 duo negatifinvardı.. Olm yapma etme dedik dinlemedi.. 90 dan sonra dr paikiyatriye yolladı geldi burda yazdı sonra ben ilaç içiyom çok rahatladım siz de gidin psikiyatra diye.. Hem burda bilmeyen bi sürü adamı korkuttu hem kafayı yedi

  36. benihatirla
    6 yıl önce

    42den sonra eliza negatifiniz bile olsa rahatlayın.. Ama 90da muhakkak yaptırıp düzgün bi dr ile görüşün. Endişe etmeyin beyler..bişeyiniz yok ağır stres adamın mna koyuyo.. Özel laba para vereceğinize hoca farkı ödeyin 150 lira doçente gidin hastanede..çıksa çıkardı. Herşeye rağmen unutamıyosanız bu olay yüzünden değil zaten sorunlarınız olduğu için.. Yine de siz bilirsiniz

  37. benihatirla
    6 yıl önce

    1000 defa anlatıldı. Antijen 21 zirvede.28den itibaren düşmeye başlar. 42ye kadar bakılır.niye düşer? 28den itibaren antikor üretildiği için. Yani 28 42 arası ikisi de poz çıkabiilir. Yormayın biri degilse diğerinden yakalar. Endişe etmeyin. Elizada 1 aydan sonra alınan negatif sizi rahatlatsın. 42 ferahlatsın 90 unutturdun. Duo testler için 21den sonra oleydir. 42de unutun nolur nolmaz 90 son. Ben gittim

Cevap yazmak için yapınız.