Birçoğumuzun en kaliteli dediğimiz 4. Jenarasyon cihazlar dediğimiz ve 30/40 50 60 ta olduğumuz testlerden sonra test yaptirmaniza gerek yok diyen doktor veya lab. Görevlileri Allah korusun dönerse ne dicekler sizce..

Cevap ( 7 )

  1. Boyka
    6 yıl önce

    90dan sonrayi bırak 6.haftadan sonra bile dönen olmadı

  2. ZamaN1
    6 yıl önce

    Kardesim sen de sanirim belirti yok hasta deilsin kafana takacagin birşey yok o yüzden sen zaten rahat ol.. Fakat ayni anda 5 6 hastalığı yaşıyorum.. Ve hiç geçmiyor.. Ben eskiden hastalığı ilac kullanmadan atlatirdim simdi ilaçlar bile fayda etmiyor.. Benim merak ettiğim konu şu hastalığın teşhisi açısından antikora bakıyorlar Antikor olusmadiysa veya gec olusacaksa ne gibi problemlere karsilascaz.. Ya da bu hastalık teşhis edilene kadar ilerlerse cd4 t hücreleri azalırsa ... Acaba ilaca başlayınca bu hastalıklar geciyormu.. Pozitif biriyle konuşmak istiyorum aslında.. Bu kadar belirti ve bu kadar uzun sürmesi pek iyi gözükmüyor gibi tabi en iyisini Allah bilir.. Amenna... 6-12 hafta arası dior Hacettepe tip fakültesi antikor icin.. Cerrahpaşa bu kişiden kişiye değişir genellikle 3-6 ay arası dior.. Pozitif yasam ne zaman test olursan ol gününü sormadan konuyu kapat dior zaten... Kırmızı kurdele desen 2-6/hafta arası dior.. Ben oldum 3 ay konuyu kapatacam elbette ama bu hastalıkların altında birşey var .. Strese falan bağlanıyorum zaten o hikaye sadece kendimizi rahatlatiriz.. İnan bir pozitif tanı alan biriyle konuşmak istiyorum.. En iyi onlar biliyor..doktordan bile fazla bilgili olduklarını dusunuyorum..

  3. Boyka
    6 yıl önce

    Antikor her insanda aynı sürede oluşur,kanser hastaları ve kemoterapi tedavisi gören kişiler dışında,ordaki kişilere bunları söylesen ve testin sonucunu söylesen küfür edip yollayacaklar seni

  4. Diego48
    6 yıl önce

    Yok yok bu arkadas cidden kafayi yemis.Ordan hesab et işte sağlık söz konusu adamlar sence emin olmasa 90 son der mi?

  5. Boyka
    6 yıl önce

    Diego doktorsitesi.com da bı doktor şüpheli temas takip süresi 6 aydır yazmış neye göre öyle diyor anlamadım gerçekten çok bilgisizler

  6. Diego48
    6 yıl önce

    Hayır kooockoca D.S.Ö bile 90. Sondur derken bizim bu doktorlara ne oluyo anlamiyorum?Hiv pozitifle anal ilişki için bunu savunsalar kabul ki onda bile tanıyı alan ilk ayda alır.Ama milyarda 1 ihtimallar üstünden konusuyolar.Acikcasi ben hicbirine itibar etmiyorum.Inanan inanabilir bosuna 6 ayinj zehir edebilir.Bu arada boyka instagrama msj falan gelmemis dogru yere yazdigina emin misin?

  7. Boyka
    6 yıl önce

    Evet abi aynı dediğin gibi profilde uzaydan Türkiye var, Göktürkçe Türk yazısı var harita dili yazıyor

Cevap yazmak için yapınız.