Adamin 90 da negatifi var hala aids oldugunu dusunuyor 2 seneden beri test olup hala belirti yasadigini soyleyen delilerde var ben bu sitenin hic bir faydasibi gormedim mantikli bilgi veren birileride yok bütun manyaklar toplanmis diger site daha profosyonel zaten sizin gibi manyaklara soru sorma iznini vermeyerek en guzelini yapiyorlar

Cevap ( 11 )

  1. Jonyydeep
    6 yıl önce

    Hangi site o kardeşim bende prezervatif ile ilişki yaşadım ama çıkmadı patlamadı yine merak ediyorum

  2. kabus
    6 yıl önce

    O zaman oraya git kardeşim burda fayda goremiyorsan niye geliyorsunuz ki buraya hiç kimse sana manyak deme hakkını vermez. Begenmiyorsan yorum yapma bu kadar basit.

  3. Romeo34
    6 yıl önce

    Umutyok aptal aptal konuşma! Senin ne işin var ozaman bu sitede? Basgit ozaman.

  4. Romeo34
    6 yıl önce

    İnsanlar istediği gibi burda soru sorabilir, cevap verebilir bu platformda. Tabiki saygı çerçevesinde, kimseye hakaret etmeden.

  5. Umutyok
    6 yıl önce

    90 dan sonra negatif alip inanmayan delinin onde gidenidir kondomlu iliskide hiv oldugunu sananda cikma patlama.yoksa az bile soyledim adam sizin gibi manyaklarlami ugrascak.madem o kadar aids olmak istiyorsaniz aidsli birinde kan alin rahatlayin

  6. NoStress
    6 yıl önce

    İlk defa umutyoka katılıyorum hastalıktan korkuyosunuz ama negatife inanmıyorsunuz nasıl bir kafa bu ya

  7. Romeo34
    6 yıl önce

    En nefret ettiğim şey benim ne düşündüğümü yada neyden korktuğum yada yaşadığım başka bir duyguyu benim adıma kendi düşüncesini açıklama yavşaklığını gösteren ve her şeyi bilen daha doğrusu bildiğini zanneden ve sonundada kendi boktan düşüncelerini başkalarına dayatma küstahlığını hemde aşağılık bir şekilde gösterenlerdir.

  8. NoStress
    6 yıl önce

    Saygı çerçevesi yazmışsın direk yavşağı yapıştırmışsın saygı çerçeven buysa saygı duyma daha iyi,Öyle oranlar üstünde duruyorsunuz ki kendiniz milyonda bir olacak duruma bile şartlıysonuz yani size isterse 100/100 sonuç verilse elinize akşamında o testi araştırır sonuçlar güvenilir mi diye bakarsınız sonucunda noluyor sar kasedi başa hastahane hastahane dolaş test yaptır he bu durumdan hoşnutsan devam et çok iyi bir yoldasın kardeşim sen hala milyonda bir olacak durumlar üstünde kafa yor belki aids den ölmezsin ama kafana meteor düşer sonuçta o da milyonda bir belki senin için açıklayıcı olmuştur hadi eyvallah.

  9. Boyka
    6 yıl önce

    Site paranoyak dolu yav,hiv hastası değil sinir hastası ettiler bizi

  10. Romeo34
    6 yıl önce

    Saygısızlara saygı duymuyorum.

  11. NoStress
    6 yıl önce

    Boyka sen takılma bunlara boşver negatifin varsa stes yapma 90 da yaptır rahatına bak aga

Cevap yazmak için yapınız.