Kadina mesaj attim kondom neydi diye ismini hatirlamiyorum ok markaydi beyaz gri renkli biseydi dedi.Okey klasik falan degil beyaz gri olan tenn var hisset var tenn lateks degil.Galiba cidden buldu beni.Ama dokusu falan benziyodu bilmiyorum yine de cok kotuyum su an kesin kaptim diyorum.Napicam bilmiyorum.En kolay yolu test olmak ama kesinlikle kaptim gibi geliyo.Biliyosunuz akinti da oldu bende.Ama kondomu cikartirken peniste bi sıvı falan yoktu yirtilma olmadi ama gectiyse kondomun kendisinden gecti.Cok korkuyorum.Su an terliyorum bunu yazarken.Nasil dusuncem bilmiyorum.Galiba bu sefer kaptım..

Cevap ( 10 )

  1. @sedat
    6 yıl önce

    Diego yeminle senin mesajlarını okuyun ca diyorum bu diego başka diegomu. Abi benim ilişki korumasiz di. Üstüne bende akinti var. 51. Gün nefatifim bana korkmayın diyorsunuz . Kardeşim sen şimdi korumalı ilişki yasadin sende çıkarsa bizde hayli hayli çıkar vallahi iki gündür ağrılarım öyle artmıştı yuruyemiyorum.

  2. @sedat
    6 yıl önce

    Korkma kardeşim insallah bişey çıkmaz senden

  3. Diego48
    6 yıl önce

    Ya baktim simdi internetten okeyin beyaz grili olup ustunde lateks yoktur diye ibare olan bi kondomu yok.Bimde de lateks satiliyo genelde.Insallah allah buyuktur bisey cikmaz.Ama hala cok cok korkuyorum.Akıntı normal degildi degisik biseydi ondan korkuyorum.Insallah latekstir ya ince olsun sorun degil ama lateks veya poliüretan olsun..

  4. @sedat
    6 yıl önce

    Diego o zaman bana ne diyecen abi benim korumasiz di

  5. Diego48
    6 yıl önce

    Anliyorum evet size gore riskim hala dusuk ama sonucta benj bulabilir boyle de bi gercek var.Korkuyorum.Ailemede actım zaten konuyu yani saglikci oldugumdan hastadan bulasti sinirda cıktı tekrar olcam bir kac ay sonra falan dedim.Cunku onlarin destegine ihtiyacim var ve ancak bu sekilde alabilirim.Gerekirse annemle beraber gidip test olucam.Allahım sen buyuksun lutfen dua edin kardeslerim...

  6. @sedat
    6 yıl önce

    Diego yeminle beni çok korkuttun şimdi. O zaman benimde kesin çıkar.

  7. Diego48
    6 yıl önce

    Senin testin negatif kardesim ne alakasi var ben hic test olmadim.Korunmalida olsa analdı benim.Ama bu zero falan iyi hissettiriyomus ben oyle hissetmedim hatta bi kac defa bakmistim sordum falan kadina girdi mi diye.Bilmiyorum belkide kadin yanlis hatirliyo olabilir mi diye dusunuyorum.Benim hatirladigimda kutunun mavi olduguydu mesela.Ama o aldigi icjn o iyi hatirliyodur.Baktım lateks olmayan sadece tenn var o da siyahli falan bisey digerleri cok ince ama lateks degildir diye bi ibare yok.En guzeli test olmak ama insallah kıl payı kurtulurum.Cok korkuyorum.Allahim yardim etsin...

  8. Umutyok
    6 yıl önce

    Bu arkadas agir psikolojisi cökmus vaziyette ayni sorulari soruyor korunmus simdide markasina takmis kondomun

  9. Diego48
    6 yıl önce

    Markasi degil kardesim lateks olmamasindan korkuyorum.Cunku korunmama ragmen peniste akinti oldu benim 1 2 gun sonra normalde degildi anormaldi yani 1 defa oldu baska olmadi ama.Ondan korkuyorum.

  10. Umutyok
    6 yıl önce

    Valla isterse şamrel olsun sonucta korunmussun hivin sana bulasi imkansiz

Cevap yazmak için yapınız.