Bu gün bimere mesaj attım 42.günde olduğum test elisaydı ve mesaj olarak cihaz ve test hakkinda bilgi aldım şu mesajı verdiler. Kullandığımız cihaz 4.nesil hiv combi pt ve roche markasının dianostic ve cobas6000 cihazlı bir şey yazıyordu ve uygulanmıştır diye sizce bu güvenli mi ?

Cevap ( 10 )

  1. bitter156
    6 yıl önce

    Bu arada devlet hastanesiydi

  2. Diego48
    6 yıl önce

    Cihaz roche 6000 ve combo test bakar.pek cok devlet ve uni hastanesi roche kullanir zaten Güvenilirdir.Yuzde 99.99 negatifsin.

  3. AlPacino
    6 yıl önce

    Tamam kardeşim işte korma bu saatten sonra 42. Gün çoğu uzman tarafından test combo ise son sayılır

  4. bitter156
    6 yıl önce

    Kapatabilirmiyim konuyu diego48 bu gün 65.gündeyim

  5. Diego48
    6 yıl önce

    90. Gun tamamen prosedur olarak canın isterse bi test daha yaptir bisey cikacagindan deil sadece psikolojik olarak rahatlamak icin zaten combodan bu gunlerden sonra dönen yok dünya üzerinde.Ama bence bu bile yeterli.gecmis olsun..

  6. Boyka
    6 yıl önce

    Bimere bende mesaj attım ama 2 gündür cevap gelmedi,yazdım ki şu ildeki eğitim ve araştırma hastanesinin test cihazını öğrenmek istiyorum diye

  7. bitter156
    6 yıl önce

    Bir haftada geliyor kardeşim ben de 1 hafta bekledim

  8. Boyka
    6 yıl önce

    Dediğim şekilde istediğim yanıt gelir mi?

  9. dreamnight12
    6 yıl önce

    Kapat kardeşim korkunla yaşama 2 yıl oldu benim onlarca test e girdim test bir önceki sonuclarin aynısını verdi psikolojini topla işine eşine sevgilinle aile ne sarıl memleketrmizde yaygın olmayan ama var olan bir hastalık ara ara girip okuyorum bugünde size 1 2 cevap atayım dedim ilk test negatif ise gerisi hep negatif artık ortaçağ zamanında değil türkiye teknolojiyi kabul eden ve sektörlerde bu teknolojiyi kullanan bir ülkeyiz sonuclar guvenilir

  10. KorkmaKorun
    6 yıl önce

    90 da yine git anti hiv ol kapat kardeş burda kimseye selam dahi verme

Cevap yazmak için yapınız.