1-) ben hivi hayatımda aklıma hic getirmemistim. Taki ilk hasta olmaya başladığım güne kadar.. 2-) herkesin şüpheli temas durumu oluyor 3-) ve bu temastan sonra burdaki çoğu kişi 2-3 hafta geçince hasta olmaya başlıyor. 4-) normal de hasta olmazken şüpheli temas sonrası herkes ayni belirtilerden bahsediyor 5-) test sureleri ile alakalı tum doktorların birleştiği bir konu yok 6-) antijen antikor meselesinde ki karışık durumlar 7-) diger tüm testler temiz kesinlikle yok denirken sadece HIV icin kesin konusulamiyor. 8-) geçmiş sayfalarda yaklaşık 250. Sayfaya kadar burda yazılanları okudum ve onu anlatmayim bence okuyun. 9-) peki ya olduğunu düşünüyorsak testlerde çıkmayınca bu tedavi ne zman başlanacak tam olarak tanıyı doktorlar nasil yardımcı olup koyacaklar... İste bu endişelerini sebebi bunlar.

Cevap ( 4 )

  1. Diego48
    6 yıl önce

    Cunku hersey psikolojik!Bunu kafandan silmeye basladigin anda belirtiler tek tek kaybolur.Bunu denesen gorursun zaten.Ve testlere guvenmemek veya gostermemesi gibi bisey asla mumkun olamaz.Belirlenemeyen=olmayandir.Yani testler algilamiyosa virus yoktur hersey psikolojiyle aciklanabilir bu durumda.

  2. ZamaN1
    6 yıl önce

    Onada inanmak istiyorum taki HIV belirtilerine bakmadan once yaşadığım hastalıklarin baktıktan sonra olsa psikolojik olarak diyeceğim.. Ve yaşadığımız sıkıntıların belirtilerin burda yüzde 90 inda var olması beni üzüyor hem kendi adıma hemde buradaki arkadaşlarım adına.. Ve bizi bizden baska dinleyen yok.. Bizi bizden baska anlayan da yok... Bir Allahimiz var.. O da zaten hep vardı var olmayada devam edecek sonsuza dek biz onu unuttuk hem vicdan hem fiziksel aci cekiyoruz insallah bizi affeder..Rahmetinden umidimi kesmicem.. Bu virüs bulastiysada bulasmadiysada.. Çünkü o çok bağışlayıcı cok merhamet eden.. Hepiniz Allaha emanet olun... İki hafta sonra 94./gun test olup sonucu sizinle paylasirim..

  3. noizboys_42
    6 yıl önce

    Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bildiğim kadarıyla en son 80.gün negatifin var ve ondan öncede bikaç daha güvenilir testten olmuşsun.Kızna ama jin baya bozulmuş ki bu doğal hangimizin ki bozulmadıki yalnız seninki fobikliğe doğru ilerlemiş bence 94 . Gün olduğun testtede konuyu kapatmıycaksın .Hatta 6.ayda veya 1 sene de olduğun testlerde de konuyu kapatamıycaksın.Gidişat onu gösteriyor...

  4. Boyka
    6 yıl önce

    Benim aklıma hivi taktigim zaman internette hangi belirtiye baksam ertesi gün aynı gün yaşıyordum psikolojik olarak oramin buramin agridigini hissediyorum,psikologlar bile söylüyor internetten ordan burdan belirtiye bakmak gibi bı hata yapmayın diye

Cevap yazmak için yapınız.