Arkadaslar durexin sayfasinda hiv belirtilerinde erkek için: Penis ucunda veya sünnet derisinin altında kaşıntı, yanma ve tahriş - Penis ucunda veya sünnet derisinin altında kızarıklık veya kırmızı noktalar - Sünnet derisini geri çekmede sıkıntı - Sünnet derisinin altında ince veya yoğun peynirimsi bir akıntı - İdrarını yaparken rahatsızlık Bunlari vermis.Bu akinti bende oldu mesela ama baska hicbi yerde karsilasmadim bu belirti dedikleriyle sadece bunlarin sitede var hiv akinti falan yapar mi cidden?Hic duydunuz mu?Eger bu dogruysa ben kesin pozitifim demektir arkadaslar.Tarifi uyuyo cunku bana..

Cevap ( 8 )

  1. ZamaN1
    6 yıl önce

    Gardasim sen boyle düşünüyorsan... Ben ateş. İshal . mide bulantısı.. Kusma .. Boğaz enfesikoyonu.. Kas eklem ağrıları... Deri döküntüsü... Bunlarda belirtiler ve benim yaşadıklarım.. Allah yardımcımız olsun... İste testlere guvenemememizin sebebi bu...

  2. ZamaN1
    6 yıl önce

    Ve ayni belirtileri yaşıyor herkes dil beyazlığı gibi.. Ve negatif alıyoruz çok şükür... Herkes ayni belirtileri yaşayıp atlatiyor... Zaten yaz ayında bu hastalıkları yasayipta burda olmayan yok.. Çünkü vucudunda anormallik görmeden kimse buralarda eminim dolaşmaz.. Hepimizin sorunu aynı... Diorumya bu durumdan kurtulmanın tek yolu Allah baska yol da yok... Ne doktor ne tıp ne test... Allah büyük diyerek yaşayacağızz her zaman..

  3. ZamaN1
    6 yıl önce

    Senin 4./ay 90 gun olmuştu demi simdi 10./aydayiz ve 13 ay gecirmissin testi tekrar ettim gardasim.

  4. Diego48
    6 yıl önce

    Ya sen ne diyon allah askina ben 2. Bi iliski yasadim ve 60 gun oldu.Oyle olsa ben kafaya takar miyim.Ama dedigin dogru 13 aydir bu konulari arastiriyorum ve ilk defa durexin sayfasinda bu belirtileri okudum.Ve mantikli gelmedi cunku hiv mantiken uretrit yapmaz o direkt kanda t hucrelerine saldiran bi virus ancak baska bakterilere bagli olarak bagisiklik azalinca bunlari yapar.Mantiken boyle dusunuyorum ama durexte bunlari gormek korkuttu.Bunlar gonore belirtileri hivle bilmiyorum alakasi var mi.En azindan erken donemde olmamasi gerektigini dusunuyorum..

  5. ZamaN1
    6 yıl önce

    Genital hastalıklar genellikli sifiliz. Ve klamidya die biliyorum bende

  6. Fikret45
    6 yıl önce

    Abi senin akıntı sadece 1 gün sonra olmamış mıydı? Belki 1 gün önceden kalan meni falan olabilir.Hem zaten bu yazanlardan sadece biri olmuş sende.sen daha tecrübelisin ama fazla takma kafaya bu işi. Gerçi bunu benim söylemem biraz saçma oldu ama neyse:)

  7. NoStress
    6 yıl önce

    Diego devam etmeyen saçma bir belirtiden düştüğün durumlara bak Allah aşkına bende de akıntı oldu ama sürekli 1 ay sürdü şimdi geçti bir sürü daha belirti yaşadım ama hıv değilim ne olucak dönücek mi o zaman bende sıkıyım kafama

  8. Diego48
    6 yıl önce

    Ya akinti 1 defa oldu fakat ben kac aydir bunlarla ugrasiyorum mesela ama ilk defa orda denk geldim o genital belirti dedikleri seylere.Hacettepenin falan sitesinde hic bunlar yok hivle ilgili.Bi yanlislik falan olabilecegini dusunuyorum sonucta bilimsel seyler bunlar ve kac aydir arastirdigim hicbir sitede denk gelmedim sadece bunlarda var.Bu garip bisey.Yine de tek tesellim dogru veya yanlis kondom kullanmis olmam.Gerci onun bile lateks olamayabilecegini dusunuyorum ama poliuretan veya lateks olsa yeter diyo pyd bimde de kuzu derisinden yapilma kondomu nerden bulcak bu kadin.Hersey testle belli olucak.Kapmamis olma ihtimalim kapmis olma ihtimalimden cok daha buyuk oldugunu bilerek gidicem teste de.Allah hayirlisini versin.Bu konuda bilgisi olanlar eskilerden falan varsa lutfen yazsin buraya..

Cevap yazmak için yapınız.