Arkadaslar herkes bisey söylüyor doktorlar kendi görüşünü söylüyor yaşadığımız sıkıntıları biliyorsunuz.. Bize aktaririrmisiniz..

Cevap ( 5 )

  1. Diego48
    6 yıl önce

    Sende diger 6 aycilar gibi basimiza dert olcan gibi.Bak kardesim 6 ay meselesi 1. Ve 2. Nesil testler icin gecerlidir ve antihiv 3. Nesil testler icin tamamen milyonda 1'lik bir ihtimaldir.Yani boşuna arama bu sitelerde bulamazsin.Yeni nesil combo testlerde ise bu ihtimal tamamen ortadan kalkar.3 ay sondur.Cunku antijen uretimi gecikemez.Combo test olanlarin bu yuzden 6 ay kontrolune gerek yoktur.Dunya Saglik Orgutu bile antihiv için dünyadaki butun insan bunyelerini ve ihtimalleri hesaba katarak 90. Son demiştir.Koskoca DSO bile bunu soylerken siz hala 6 ay pesindesiniz.Sacmaliyosunuz..

  2. AlPacino
    6 yıl önce

    Öyle bişey yok doğal olarak öyle bir kişide yok

  3. ZamaN1
    6 yıl önce

    Diego yanlış anlamassin gardasim benim demek istedigim 90 dan once test olup negatif alıp 90 ve sonrasin da pozitife dönen varmi seklindeydi sorum..

  4. Diego48
    6 yıl önce

    Uygun zamanda yaptirmadiysa testi elbette vardir kardesim neden olmasin.Ama 21 den sonra combo 42 den sonra antihiv olduysa ve 90 dan sonra degistiyse bu testleri mucize olmus demektir.

  5. Fikret45
    6 yıl önce

    diego benim ilişki 23 eylül cumartesiydi .akşam gibi .ben testi tam 3 hafta sonraki cumartesi oldum .sabah gibiydi.21.gün dolmuş mu oluyor?yoksa yanlış zamanda mı yaptırdım testi?

Cevap yazmak için yapınız.